Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

25-04-2020 İDDAA

Kadın Eşofman Takımı Modelleri

Kadın eşofman takımı gerek yaz mevsiminde gerek kış mevsiminde giyilebiliyor.

Kadın Eşofman Takımı Modelleri

Kadın eşofman takımı gerek yaz mevsiminde gerek kış mevsiminde giyilebiliyor. Esneyen yapısı sayesinde rahatça giyilebiliyor. Yaz ayında spor yaparken veya yürürken vücudun terlemesini önlüyor. Vücuda zarar vermediği için yara meydana gelmez.

Yapısında doğal pamuk vardır ve hasta olmayı engeller. İstenildiği gibi hareket edilebilir, kumaşı dayanıklı malzemelerden yapılmıştır. Kadın eşofman takımı  birden fazla çeşidi ve kombin tarzları bulunuyor. Koltuk altı gibi vücut konularının meydana gelmesine engel olur. Eşofmanların yıkanması için 30 derece minimum ayarı tercih edilmelidir. Bu sayede boy ve eni daralıp küçülmez, ilk gün ki yeniliğini korur.

Kadın Eşofman Çeşitleri Nelerdir?

Eşofmanlar yapılırken sabit bir düzende kesilmiştir. Kalın kesimli olması birçok renk tonu ile uyumlu olmasını sağlıyor. Bel kısmında elastik bir bant yer alıyor. Her bireyin kilosu birbirlerinden farklıdır. Elastik bantlar sayesinde istenilen bel aralığı elde ediliyor. Kadın eşofman takımı  cepleri kalça kısmında ve ön kısımda vardır. Küçük özel eşyalar bu ceplerde saklanabilir. Kısaltılmış kesimi ve silüeti sayesinde tüm dikkatleri üzerine çekebiliyor. Eşofmanın üzerinde nike yazısı mevcuttur. Yazı eşofmana farklı bir güzellik katıyor. Kesimleri rahat olduğu için her koşulda giyilebilir. https://www.markosin.com/kadin-esofman-takimi  adresinden satın alabilme seçeneğiniz bulunuyor.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER İDDAA HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250