Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

11-10-2021 İDDAA

Baget Yüzük Modelleri

Evliliğe atılan ilk adımda evlilik teklifi edilirken seçilen tek taş modelleri son derece önemlidir.

Baget Yüzük Modelleri

Baget yüzük modelleri evlilik tekliflerinde en çok tercih edilen modellerden bir tanesidir. Tarz ve ışıltılı görünümü ile dikkat çeken baget yüzükler her kadının hayalini süsler. Son derece ışıltılı olan bu modellerin işçiliğinin güzel yapılmış olması da önemli bir konudur.

Baget yüzük modelleri elmasın belli bir teknik ile kesilmesinden elde edilir. Benzersiz görünümleri nedeni ile evlenme tekliflerinde bu yüzükler tercih sebebidir. Bu yüzükler prizmatik bir ışık yansıtır. Bu nedenle son derece ışıltılı bir görünümü vardır. Baget yüzükler kadınların en çok tercih ettiği modellerden bir tanesidir.

Baget Yüzük Kesiminin Önemi

Baget yüzük modellerinde kesimin doğru bir şekilde yapılması büyük önem arz eder. Bu yüzüklerin ışıltılı ve parlak görünmesi yapılan işçilik ile doğru orantılıdır. Baget kesim pırlantaların köşe kısımlarında paralel bir şekilde kesilmesi ile elde edilir. Pırlantanın belirli bir derinlikte kesilmemesi halinde baget istenen ışıltıyı vermez. https://www.assospirlanta.com/pirlanta-baget-yuzuk sitesinden baget yüzükler ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER İDDAA HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250