Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

GÜCÜM SPOR TRANSFERE DEVAM EDİYOR

Gemlik Gücüm Spor, Genç Milli Takım aday kadrosuna katılan Oyak Renault ve Mg Spor'da forma giyen 2,05 boyundaki 4 numara pozisyonunda oynayan Berke Yetkin YALÇIN ile anlaşma imzaladı.

GÜCÜM SPOR TRANSFERE DEVAM EDİYOR

Yalçın "Gemlik ekibi 2013-2014 sezonunda rakibimizdi, Güçlü yönetimi ve alt yapılarda deneyimle hocaları ile 2 sene gibi bir zamanda basketbol camiasında marka olmaları kararımı vermemdeki en büyük etken oldu. 2.lig hedefi olan bir takımda oynamak istiyordum. Hedefime yaklaşmak için transferimin gerçekleşmesinde emeği geçen  Hocam Ziya Güler ve Menajerimiz Yahya Gümüş’e teşekkür ederim ‘’ifadelerini kullandı.

Gemlik Gücüm Spor yönetim kurulu üyesi ve danışmanı Ece Tamer ise ''Genç  oyuncuların yer aldığı kadromuza iyi bir oyuncu kazandırdık. Yetkinin takıma çok katkısı olacağına inancımız tam olduğunu belirten TAMER '' Hedeflerimiz doğrultusunda güçlü oyuncular ile anlaşacağız ,Bize güvenerek desteklerini esirgemeyen Borusan Holding ,Gemlik Gübre ,Aktaş 1 lojistik ,Akran Nakliyat ve Halkımızla  unutulmayacak başarıların altına imza atarak emeklerinin karşılığı vermek istiyoruz.. Genç nesillerin  önünde rol model oluşacak bir takımın kurulması ve basketbolun çıtasını yükselmesindeki emeğimizin olması İlçemize  ve bizlere gurur vermekte’’dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250