Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

11-04-2016 İDDAA

Bursaspor ve T.E.D. Spor Kulübü, tribüne Renk Kat'tı...

TB2L Play-Off ilk tur maçında Bursaspor - T.E.D. Spor Kulübü maçında her iki takım sahaya ‘’Tribüne Renk Kat’’ pankartıyla çıkarak projeye destek verdi.

Bursaspor ve T.E.D. Spor Kulübü, tribüne Renk Kat'tı...

Bursaspor’un başarılı oyuncusu Cihad Şahin, Tribüne Renk Kat Projesi’nin üstlendiği vizyonun önemine vurgu yaparken ‘’Türkiye genelinde bakarsak hepimiz Türk takımlarını destekliyoruz ve günün sonunda herkes evlerine bir Türk olarak dönüyor. O yüzden de birbirimizle kavga edip şiddete başvurmak için bir nedenimiz yok. Taraftarlar arası empatiyi artırdığımızda ve herkesin takımını yukarı taşımak için destek verdiğini anladığımızda -ki bu noktada "Tribüne Renk Kat" projesi bu rolü üstleniyor- taraftarlar arasında o eski Galatasaray- Fenerbahçe futbol maçlarında insanların kol kola maç izlediği günlere dönmemiz çok da ütopik görünmüyor’’ sözleriyle projenin önemine vurgu yaptı.

‘’Proje Sporun Her Branşına Örnek Olması Bakımından Çok Değerli’’
Projeyi Bursa şehri açısından değerlendiren Şahin, ‘’Bursaspor’a baktığımızda ise futbol kulübü olmaktan çıkıp spor kulübüne geçişini hızlandıran, bu konuda çok emek sarf eden ve arkasında da çok ciddi bir taraftar desteği olan bir kulübün bu projede rol alması gerçekten önemli... Zira bir şehir takımı olması ve burada yaşayan insanların kulübü her branşta sahiplenmesi projeye renk katan etkenlerden biri olacak. Proje Türk Basketbolu’na sağlayacağı yararın yanında sporun her branşına da örnek olması bakımından çok değerli’’ sözleriyle proje ve Bursaspor hakkındaki görüşlerini belirtti.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER İDDAA HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250