Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Banvit, UCAM Murcia deplasmanında

FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 14.haftasında Banvit bu akşam deplasmanda UCAM Murcia ile karşılaşacak.

Banvit, UCAM Murcia deplasmanında

Palacio de Los Deportes’de oynanacak olan mücadele saat 22:30'da başlayacak ve Tivibu Spor kanalından canlı yayınlanacak.  Mücadeleyi Manuel Mazzoni (İtalya), Dariusz Zapolski (Polonya) ve Steve Bittner (Almanya) hakem üçlüsü yönetecek.

 

Turuncu - Yeşilliler Avrupa’da bugüne kadar çıktığı 190 maçta, 110 galibiyet, 79 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezon çeyrek final oynama başarısı gösteren Turuncu – Yeşilliler, yeni sezona çıktığı on üç maçta dokuz galibiyet aldı. Banvit Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son karşılaşmada Polonya’da konuk olduğu Anwil Wloclawek’i uzatmaya giden karşılaşma sonrasında 84 – 95 mağlup etti.

 

Şampiyonlar Ligi A Grubu yedinci hafta mücadelesinde Bandırma’da karşı karşıya gelen iki ekibin maçından, Banvit sahadan 62 - 63’lük skor ile mağlup ayrılmıştı. Geçen hafta almış olduğu galibiyet sonrası, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde grubunu ikinci sırada bitirmeyi garantileyen Banvit, İspanya’da konuk olacağı UCAM Murcia’yı mağlup ederek, daha önce yükselmeyi hak ettiği son 16 turu öncesinde, yer aldığı A Grubu’nu galibiyet ile kapatmak istiyor.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250