Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

12-04-2016 AVRUPA KUPALARI

Bostanlıspor'dan ücretsiz basketbol okulu

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü, basketbol küçükler takımına oyuncu yetiştirmek amacıyla “Bostanlıspor Ücretsiz Basketbol Okulu” çalışmalarını başlattı.

Bostanlıspor'dan ücretsiz basketbol okulu

Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Basketbol Sahasında cumartesi ve pazar günleri saat 10.00-11.00 arasında çalışmalarını sürdürecek olan “Bostanlıspor Ücretsiz Basketbol Okulu”na  2005-2009 doğumlu sporcular hiç bir spor okulu adı altında ücret ödemeden kayıt olabilecek. 
Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Basketbol Alt Yapı Teknik Sorumlusu Tolga Akyel yönetiminde yıl boyu sürecek olan ücretsiz basketbol okulunda başarılı olan sporcular Bostanlıspor basketbol takımlarına alınacak. 

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Muzaffer Tuğsavul, Gençlik Spor Kulübü olmalarının yanı sıra yarışmacı takımlara alt yapıdan oyuncu yetiştirmeye devam ettiklerini ifade ederek, “Karşıyakalı gençleri çalışmalarımıza bekliyoruz. Çeşitli spor branşlarımızla gençlerimize hizmet ediyor, sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyoruz. Ücretsiz basketbol okulumuzda çalışmalar başladı, kayıtlar da sürüyor. Sporcular velisiyle birlikte kulübümüze gelerek kayıt yaptırabilir” dedi. 




Etiketler : basketbol
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER AVRUPA KUPALARI HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250