Ataman: Sayısız harika anı ve duyguyla ayrılıyorum
ergin ataman
Panathinaikos'tan ayrılan Ergin Ataman sosyal medya hesabından ayrılık ile ilgili paylaşım yaptı.
Ataman “Yunanistan’da geçirdiğim üç yıl boyunca, sadece Panathinaikos taraftarlarına değil, ülkenin dört bir yanındaki dost canlısı ve kardeş Yunan halkına da bana gösterdikleri sevgi ve destek için içtenlikle teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Ataman, Yunanistan’dan unutamayacağı anılarla ayrıldığını belirterek, kazandıkları kupaların ötesinde Türk ve Yunan halkları arasındaki dostluğa katkı sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ataman “Kelimelerle ifade edilemeyecek sayısız harika anı ve duyguyla ayrılıyorum. Elde ettiğimiz başarılar ve kupalardan daha büyük gururum, Türk ve Yunan halkları arasındaki dostluğa katkıda bulunma fırsatı olmuştur. Hepinize teşekkürler ve hoşça kalın” dedi.
İlgili Haberler
Los Angeles Lakers'tan Real Madrid'e
Baskonia'nın pota altı takviyesi: Alex Len
Real Madrid, Eli Ndiaye'yi Badalona'ya kiraladı
Justin Minaya, Barcelona'ya transfer oldu
Valanciunas: Yeşilleri giymek ve tekrar basketbol oynamak harika
Real Madrid, Damian Jones ile anlaştı
Tyrese Rice, Bayern Münih'e bu kez antrenör olarak döndü
Yorumlar (0)