Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

09-06-2014 RECEP ESER

Sizlere daha önce BASKETBOLDA ÇITA YÜKSELİYOR başlıklı yazımda Amerika'daki bazı kolej ve üniversitelerin Avrupa ve Türkiye'deki sporcu seçmeleri yapacağını ve Dicle Okullarının da bu seçmelerden birinin Diyarbakır'da yapılması için girişimlerde bulunduğunu yazmıştım. Bu girişimler sonunda Haziran ayı ilimizde içinde yapılması kesinleşen seçmelerin detaylarını siz değerli okurlarımla paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu belirtiyorum.

25-26 ve 27 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan seçmelere geçen yıl sporcumuz sevgili Ramazan ÖZKAN'ın seçilerek basketbol oynadığı AMERİKA SAS ATOMS ATHLETICS takımından gelecek olan Amerika'nın en iyi 10 alt yapı antrenörlerinden biri olan Patrick Shawn Pudney, Syracuse High School'dan gelecek olan ve geçen yıl NewYork eyaletinin en iyi antrenörü seçilen Onur GÖKÇE nezaretinde 1994-1995-1996 doğumlu sporcuların seçmeleri yapılacak olan kampa Türkiye'nin dört bir yanından katılımlar olabilecektir. Ayrıca kampa Amerika'dan 3 oyuncu gelecektir.

Bunun yanı sıra yine Amerika'dan gelen antrenörler tarafından yine Türkiye'nin dört bir tarafından gelebilecek basketbol antrenörlerine ve 1997-1998-1999 ve 2000 doğumlu sporculara da seminer ve klinik verilecektir.

Bu seminer ve seçmelere katılacak olan tüm katılımcıların konaklama ve diğer giderleri Dicle Okulları tarafından karşılanacaktır.

Bu kamp öncesinde, kamp sürecinde ve sonrasında yeni kurmuş olduğumuz ve geçen yazımda tanıtımını yaptığım GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ TÜM BASKETBOL ADAMLARI VE SPORCULARI adlı derneğimizde tüm çalışmalara destek ve katkı sunarak ilk çalışmasına da böyle büyük bir organizasyonla start verecektir.

Bu vesile ile de Diyarbakır'ımıza atanan Sayın Valimiz Mustafa Cahit KIRAÇ'a ilimize hoş geldiniz der, böylesine güzel bir organizasyonda kendilerini ve Valiliğimize de aramızda görmekten basketbol camiası olarak büyük sevinç duyacağımızı belirtmek isterim.  

Basketbol adına bu derece büyük bir organizasyonla Türkiye ve Diyarbakır Basketboluna katkı sağlayan Dicle Okullarını candan kutlarım. Umarım diğer kurumlarda bunun gibi çalışmalar içine girerek basketbola katkı sunarlar.

Kamp için katılım 0 532 598 43 93 nolu telefonla irtibata geçebilir yada www.facebook/DicleOkullarıSporKulübü adresine mesaj gönderebilirsiniz.

Haydi o zaman 25-26 ve 27 Haziranda tüm katılımcıları Diyarbakır'a bekliyoruz.

Teşekkürler Dicle Okulları




RECEP ESER Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250