Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

19-09-2016 TKBL

Urla'da Dumlupınar gitti, Özkan geldi

TKBL' de mücadele edecek Kadın Basketbol Takımımızda Coach değişikliğine gidildi ve Cenk Dumlupınar'ın işine son verilirken, yerine Mehmet Özkan getirildi. .

Urla'da Dumlupınar gitti, Özkan geldi

Urla Belediyespor Kulübü coach değişikliğini sosyal sitesinden açıkladı. Açıklama şöyle:

"Geçen sezon Osmaniye Gençlik Spor Kulubü ile hem Federasyon Kupası Şampiyonluğu hemde TKBL Şampiyonluğu yaşarak takımın Bilyoner com Kadınlar Süper Liginde mücadele etmesini sağlayan MEHMET ÖZKAN kulubümüz ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.
Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı ERCAN GÜL'den açıklaması;
70 yıllık tarihimizde Kadın Basketbol Takımımız şimdi ki adı ile Bilyoner Com Kadınlar Süper Liginde şehrimizi temsil etmiştir. Kulubümüz Süper Lig de mücadele eden ilk ilçe takımı olarakta tarihe adını yazdırmıştır. Bu doğrultuda takımımızım geçmiş başarılarını elde etmesi ve takrardan Bilyoner.com Kadın Basketbol Ligin de mücadele etmesi için çalışmalara başladık. Bu doğrultuda geçmiş sezonu şampiyon olarak tamamlayan Mehmet ÖZKAN hocamızla anlaştık. Eldeki mevcut kadromuzu koruyarak bu sezonu mücadeleci ve iyi basketbol oynayan normal sezonda ve Federasyon Kupasında son 8 takım arasına girmeyi hedefleyen bir takım oluşturduk. Amacımız bu sezonu en iyi şekilde tamamlayıp önümüzde ki sezon Bilyoner.com Kadınlar Süper Ligi'ne çıkmayı hedefleyen takımımızın iskeletini oluşturmaktır.
Hedeflerimize ulaşmak , başarılı sezonlar geçirmek ve Urla' mızın adını tekrar Süper lige yazdırma yolunda takımımıza ve antrenör kadromuza güvenimiz tamdır.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TKBL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250