Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Uğurata: Hatalardan ders çıkartarak yola devam edeceğiz

Ömer Uğurata, Yunanistan karşısında alınan 68-64’lük galibiyeti değerlendirirken, oyuncularını sergilediği başarılı performanstan dolayı kutladı.

Uğurata: Hatalardan ders çıkartarak yola devam edeceğiz

Bosna Hersek karşısında kaybetmemeleri gereken bir maçtan yenilgiyle ayrıldıklarını, ancak Yunanistan karşısında iyi basketbol oynayarak mücadeleyi galibiyetle tamamladıklarını söyleyen Ömer Uğurata, “Bosna Hersek maçından sonra da amacımızın önce bir üst tura çıkmak, sonrasında da çeyrek finale yükselmek olduğunu söylemiştim. Sonuçta çeyrek finalde rakip kim olursa olsun, Avrupa’da ekol olmuş ve iyi bir jenerasyona sahip takım olacak. Bizim açımızdan Yunanistan maçını kazanarak yan gruba galibiyet taşımamız önemliydi” dedi.

Hatalardan ders çıkartarak ikinci turda yollarına devam edeceklerini söyleyen Genç Erkek Milli Takım Baş antrenörü Ömer Uğurata, sözlerini şu şekilde noktaladı: “İkinci turda her takım eşit galibiyet sayısıyla geliyor. Belki ufak da olsak bir avantajı koruyamadık. Ancak Yunanistan karşısındaki savunma performansımızdan memnunum. Ara sıra oyuncular da bizler de hatalar yapabiliyoruz. Sonuçta bu da oyunun bir parçası. Ama ben müthiş bir mücadele ortaya koyan oyuncularımı kutluyorum”


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK ALTYAPI MİLLİ TAKIMLAR HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250