Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

20-09-2016 Federasyon Kupası

Sakarya Büyükşehir Belediyespor galibiyetle start verdi

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası B grubunda Mamak Belediyesi Ankara DSİ ile karşılaşan, Sakarya Büyükşehir Belediyespor rakibini 89-78 mağlup etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor galibiyetle start verdi

Karşılıklı basketlerle başlayan ve dengeli bir şekilde süren ilk çeyrek, Mamak DSİ'nin 19-18 üstünlüğüyle geçildi. İkinci çeyreğe iyi bir başlangıç yaparak maça ağırlığını koymayı başaran Sakarya Bşb., soyunma odasına 46-36'lık skorun rahatlığıyla gitti. Üçüncü çeyreğe 9-0'lık bir seriyle başlayan Sakarya temsilcisi, farkı iyice artırarak son çeyreğe 72-51 önde başladı. Son çeyrekte de üstünlüğünü rahat bir şekilde sürdüren Sakarya Bşb., karşılaşmadan 89-78'lik skorla galip ayrıldı.

Maçın en değerli oyuncusu Sakarya BŞB’den Charles Jackson oldu.

Karşılaşma sonrası görüşler;

Burak Bıyıktay (Sakarya BŞB.)
“Turnuvanın başlangıç maçıydı ve haliyle önemliydi. İlk periyotta istediğimiz oyunu sergileyemedik ve çok top kaybı yaptık. Sonrasında kendi sistemimizi ortaya koyunca fark açıldı üçüncü periyottan sonra akıp gitti. Maç içerisinde çok gereksiz agresiflikler oldu. Basketbol içinde olan sertliklere kimse bir şey demiyor ama basketbol dışında olmaması lazım. Hakemler maçı iyi yönetti. Önümüzdeki dört 4 maçı da kazanmak için sahada elimizden geleni yapacağız.”

Haydar Kemal Ateş (Mamak Bld. Ankara DSİ)
“Federasyon Kupası bizim açımızdan iyi bir hazırlık turnuvası ancak buraya gelirken 3 sakat oyuncumuz vardı ve bu maçta da bir oyuncumuz sakatlandı ve bir oyuncumuz da diskalifiye oldu. Turnuvanın ardından kısa bir süre sonra ligin başlayacak olması bizim açımızdan oldukça zorlayıcı olacak. Sakarya Büyükşehir Belediyesi iyi bir mücadele sergiledi, kendilerini tebrik ediyorum.”

Mamak Bld.                                                                                      Sakarya Bşb.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250