Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

20-09-2016 Federasyon Kupası

Petkim Spor, Türk Telekom'u yendi

Federasyon Kupası C Grubu günün son maçında Petkim Spor, Türk Telekom'u 71-62 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından görüşler şu şekilde:

Petkim Spor, Türk Telekom'u yendi

Karşılaşmanın ilk çeyreği 17-17 eşitlikle tamamlandı. İkinci çeyrekte Petkim Spor savunmasını sertleştirirken farkı da açarak soyunma odasına 38-22 üstün gitti. İkinci yarıya da üstün başlayan İzmir ekibib farkı koruyarak son çeyreğe 54-38 önde girdi. Son çeyrekte Türk Telekom farkı bir nebze olsun kapatsa da hata yapmayan Petkim Spor karşılaşmadan 71-62'lik skorla galip ayrıldı.
Karşılaşmanın en değerli oyuncusu Petkim Spor’dan Polat Kaya seçildi.

Karşılaşma sonrası görüşler;

İlter Türkmen (Türk Telekom)
“Sezona geç başlamanın dezavantajını yakaladık. Her gün üstüne koyuyoruz. İlk periyotta dengeler eşitti. İkinci çeyrekte genç oyuncularımızın tecrübe eksikliğinden motivasyonumuz düştü. Daha iyi olacağımıza inanıyoruz. En iyisini yapmak için buradayız.”

Burak Gören (Petkim Spor)
“Son hazırlık dönemindeyiz. Bu turnuvayı hazırlık dönemi olarak görsek de kazanmak istiyoruz. Sezona iyi başlamak açısından fırsat yakaladık. İlk periyotta rakibimizin değişen savunmalarına adapte olmakta zorlandık. İkinci çeyrek itibariyle hücumda daha iyiydik ve oyunu kontrol altına aldık. Rakibimizi tebrik ediyorum. Bizim için de bu maçı kazanmak önemliydi. Yarıştığımız her kulvarda kazanmanın yollarını arayacağız. Oyuncularımı kutluyorum. Daha 4 maçımız daha var. Tüm enerjimiz maçları kazanmaya harcayacağız.”


Türk Telekom                                                                         Petkim Spor




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250