Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Ozan Bulkaz: Evimizde kaybetmediğimiz sürece gruptan çıkarız

FIBA ŞAmpiyonlar Ligi'de Ventspils'i 74-69 mağlup eden Muratbey Uşak'ta coach Ozan Bulkaz, "Evimizde kaybetmediğimiz sürece gruptan çıkarız" dedi.

Ozan Bulkaz: Evimizde kaybetmediğimiz sürece gruptan çıkarız

Son 6 maçta tam kadro sahaya çıkamadıklarını, yabancı oyuncularından ise 4'ünü oynatabildiklerini hatırlatan Bulkaz, "Mesut ve Hakan bu maçta döndü. Bugün Monroe de son periyotta sakatlandı ama buna rağmen 8 oyuncuyla Şampiyonlar Ligi'nde ilk galibiyetimizi aldık. İlk maçta evimizde bir sayı ile yenildik, geçen hafta Yunanistan'da 4. periyota kadar önde olduğumuz maçta son anda yenildik. Rakiplerimiz iyi mücadele ediyor, biz de iyi basketbol oynuyoruz." diye konuştu.

Bulkaz, yeni oyuncularının lisanslarının onaylandığını ve yarından itibaren hem FIBA Şampiyonlar Ligi'nde hem de Spor Toto Basketbol Ligi'nde tam kadro mücadele edebileceklerini anlattı.

Şampiyonlar Ligi'ne kalma başarısı göstererek Spor Toto Basketbol Ligi'nde 4 maçta biri Fenerbahçe'ye karşı olmak üzere 2 galibiyet elde ettiklerini hatırlatan Bulkaz, şunları kaydetti: "Takımdan memnunum. Daha çok çalışıp her zaman olduğu gibi her maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. FIBA Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu çok dengeli ama burada tecrübe öne çıkıyor. Rakiplerimiz gerçekten güçlü takımlar ama biz evimizde kaybetmediğimiz sürece gruptan çıkarız. İki kulvarda yarışıyoruz. FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ilk senemiz. Bu nedenle bu işleri yapmak kolay değil. Uşak'ta uluslararası bir havaalanı yok, bizim için seyahat maçtan çok zor. Bunun üzerine sakatlar da olunca bayağı zorlandık. İki kulvarda da mücadelemizi sürdüreceğiz. Her maçı kazanmak istiyoruz."




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250