Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

21-09-2016 Federasyon Kupası

Gelişim Koleji 2'de 2 yaptı

Federasyon Kupası A Grubu ikinci günün ilk maçında Gelişim Koleji, Bandırma Kırmızı'yı 78-65 mağlup etti.

Gelişim Koleji 2'de 2 yaptı

Mücadele karşılıklı basketlerle başlarken ilk çeyreği Gelişim Koleji 14-12 önde tamamladı. İkinciçeyrekte de iki takım biribirine bariz üstünlük kuramadı. Soyunma odasına 34-32 İzmir temsilcisi üstün gitti. İkinci yarıya etkili başlayan Gelişim Koleji son çeyreğe 54-47 önde girdi. Son çeyrekte kontrolü eline alan Gelişim Koleji mücadeleden 78-65'lik skorla galip ayrıldı.

Karşılaşma sonrası görüşler
Arda Vekiloğlu (Gelişim Koleji)
“Dar bir rotasyonla oynuyor olmanın üzerine bugün bir oyuncumuz daha rahatsızlandığı için ikinci yarı oyuna dâhil olamadı. Oyuncular 35 dakikanın üzerinde oyunda kalmak durumunda olmalarına rağmen büyük özveri ve üst düzey performans gösterdiler. Bu bakımdan maçın ardından memnuniyetimi dile getirmem lazım. Bu gruptan çıkmak istediğimizi zaten söylemiştim. Bandırma Kırmızı da bu grubun önemli takımlarından biri, zor bir rakipti. Onlara karşı alınan galibiyet bizim için önemli. Önümüzde üç tane daha maç var ve az kişi olmamız bizi zorlayacak. Yine de elimizden geleni yaparak başarı ile devam edeceğimize inancım tam.”

Akın Kandemir (Gelişim Koleji)
“Sakatlıklarımızın olduğu sezon öncesi döneminde ard arda iki maç kazanmamız bizim için mutluluk verici... Dün Feyzi Ağabey’in de sakatlanması sürelerimizi iyice uzattı, ama bunun bizi kötü etkilemesine izin vermedik, aksine verimimizi artırdık. Bandırma Kırmızı’yı da savaşmayı bırakmayan genç bir takım olduğu için ayrıca tebrik ediyorum.”

Ahmet Gürgen (Bandırma Kırmızı)
“Bugün grupta ilk ikiye girme şansımızdan maalesef biraz daha uzaklaştık. Dünkü gibi, yine kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik. Kaybetmemizin nedenini hücumumuzu savunmamızın önüne koyuşumuz olarak yorumluyorum. Savunmada daha dikkatli olmalıydık, rakibimizin hücum ritmini bozamadık. Sahanın kontrolünü tam anlamıyla ele geçirebildiğimiz hiçbir aralık olmadı.”

Talat Altunbey (Bandırma Kırmızı)
“Takım olarak savunmada zafiyet yaşamanın sıkıntısını çektik. Rakibimizin uzunları bize karşı çok etkili oldu, onları yavaşlatmakta zorlandık. Kendi adıma konuşacak olursam dünkü performansımı kötü bulmuştum, bugün düne göre daha iyi durumda olduğuma inanıyorum. Önemli olan takım olarak daha iyiye gidip bundan sonra mağlubiyet almamamız tabii ki.”


Gelişim Koleji                                                                    Bandırma Kırmızı




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250