Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

19-09-2016 Federasyon Kupası

Federasyon Kupası öncesi görüşler

20 – 25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Federasyon Kupası’nda mücadele edecek takımların antrenörleri ve oyuncuları, organizasyonla ilgili değerlendirmede bulundular.

Federasyon Kupası öncesi görüşler

Brad Greenberg (Eskişehir Basket Antrenör)
“Burada olduğumuz için çok heyecanlıyız. Oyuncularımın burada iyi bir performans sergileyeceğine inanıyorum. 18 takım burada yer alacak ve tüm oyuncularla antrenörler en iyi performanslarını sergilemek için çalışacaklar.”

Özgün Önver (Eskişehir Basket Oyuncu)
“Federasyon Kupası, hazırlık turnuvası olarak görülse de organizasyonun değeri üst düzeyde. Takımlar kupaya çok önem veriyorlar. Biz de kupayı kazanmak istiyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyorum.”

Ayhan Kalyoncu (Samsun BŞB Antrenör)
“Bu organizasyon son yıllarda üzerine koyarak devam ediyor. Tüm antrenörler de bunu söyleyecektir; 6 günde 5 maç kolay olmayacak. Hem hazırlık turnuvası olarak görüp hem de kazanmak istiyoruz. Buradaki 5 gün boyunca kazanmaktan önemli olan, tüm takımların sakatlık yaşamadan organizasyonu tamamlaması.”

Onur Aksoy (Samsun BŞB Oyuncu)
“Tüm takımlara başarılar diliyorum. Ligdeki ilk yılımızda, bu kupada başarılı olup ardından da sezon içerisinde oynayacağımız maçları düşünmek istiyoruz.”

Hakan Yavuz (İstanbul Beylikdüzü Antrenör)
“Antalya Müzesi’nde toplantının organize edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kupayı 1 takım kazanacak ama 18 takım burada mutlu olmaya geldi. Basketbolu yaşamaya geldik. 3 salonda maçlar oynanacak. Güzel bir turnuva olmasını diliyorum.”

Umutcan Özyıldırım (İstanbul Beylikdüzü Oyuncu)
“Geçen sene TBL’in her geçen yıl daha da zor olduğunu söylemiştim. Bunu yaşayarak görüyoruz. Kupada en iyi performansımızı sergilemek istiyoruz.”

Serhan Aydanarığ (Acıbadem Üniversitesi Antrenör)
“Sezona Federasyon Kupasıyla hazırlanacağımızı umuyorum. Organizasyonu düzenleyen herkese başarılar diliyorum.”

Caner Erdeniz(Acıbadem Üniversitesi Oyuncu)
“Öncelikle tüm takımlara başarılar diliyorum. Çok kaliteli kadrolar ligde var. Herkes elinden gelen en iyi performansı sergileyip, başarılı olmak için mücadele edecek. Kupayı en iyi yerde bitirmek ve lige de iyi başlamak istiyoruz.”

Ahmet Gürgen (Bandırma Kırmızı Antrenör)
“Öncelikle tüm takımlara başarılar diliyorum. Sakatlıksız bir şekilde maçlara başlamalarını diliyorum. Genç bir takımla sezona başlayacağız. Birkaç ağır sakatlığı olan oyuncumuz var. 4 oyuncumuzu buraya getiremedik. Ama gün gün turnuvayı değerlendirmek ve gruptan çıkmak istiyoruz.”

Erkan Yılmaz (Bandırma Kırmızı Oyuncu)
“Sezon öncesi bu organizasyonun düzenlenmesinden büyük mutluluk duyuyorum. Sakatlığı olan arkadaşlarımız var. Biz en iyi şekilde bu turnuvada mücadele edeceğiz.”
Federasyon-Kupasi-Basin-Toplantisi-20160919-6
Burak Bıyıktay (Sakarya BŞB. Antrenör)
“Bu ortamda organizasyonun düzenlenmesinden mutluluk duyuyoruz. TBL’in 18 takımının bir arada olduğu bir organizasyon olacak.  Herkese iyi bir sezon geçirmelerini diliyorum.”

Kerem Gönlüm (Sakarya BŞB. Oyuncu)
“Bu güzel turnuvada mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum.”

Andaç Yapıcıer (Pertevniyal Antrenör)
“Genç oyuncularla burada olacağız. Bu turnuvanın olumlu olacağını düşünüyorum. Bir haftalık maç takviminde karşılaşmalar oynayacağız. Sakatlıksız bir turnuva dilerim.”

Nedim Yücem (Pertevnityal Oyuncu)
“6 günde 5 maç oynamak zor olacak. Ama ben iyi bir performans sergileyeceğimize inanıyorum.”
Federasyon-Kupasi-Basin-Toplantisi-20160919-5
Orhan Güler (Yalova Group Belediye Antrenör)
“Sezonun herkese hayırlı olmasını diliyorum. Sakatlıksız bir turnuva olmasını diliyorum. Federasyon Kupası’nda hedefimiz, gruptan çıkmak olacak.”

Serdar Hot (Yalova Group Belediye Oyuncu)
“Öncelikle tüm takımlara başarılar diliyorum. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Ne kadar iyi ve ne kadar eksiklerimizin olduğunu maçlarda göreceğiz.”

Serhat Yapacı (Akhisar Belediye Antrenör)
“Tüm takımların sakatlıksız ve güzel bir turnuva geçirmelerini diliyorum. Zorlu bir grupta yer alıyoruz. Alabileceğimiz en yüksek galibiyete ulaşıp gruptan çıkmak istiyoruz.”

Reha Öz (Akhisar Belediye Oyuncu)
“Çok zorlu bir turnuva olacak. Amacımız buradaki tüm maçları en iyi şekilde değerlendirmek olacak.”

Ali Uruk (Final Gençlik Antrenör)
“Öncelikle tüm takımlara başarılar diliyorum. Ciddi bir prova olacağına inanıyorum. Maçları en iyi şekilde değerlendirmek ve lige de hazır bir şekilde başlamak istiyoruz.”

Atakan Denk (Final Gençlik Oyuncu)
Umarım iyi bir turnuva geçiririz. Herkese başarılar diliyoruz.”

Mehmet Kabaran (Afyon Belediye Antrenör)
“Zorluk seviyesi yüksek maçlar oynayacağız. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Sezon sonundaki hedeflerimiz açısından bu maçların önemli olduğu düşünüyorum. Aynı kararlılıkla maçlarımızı oynamak istiyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyorum.”

Orçun Tunca (Afyon Belediye Oyuncu)
“Son yıllardaki en çekişmeli turnuva olacağını düşünüyorum. Tüm takımlar ellerinden gelen mücadeleyi gösterecek. Sakatlıksız bir organizasyon olmasını diliyorum.”

Timuçin Meriç (Düzce Belediye Antrenör)
“Bu organizasyon için öncelikle federasyonumuza teşekkür ediyorum. Lige en son katılan üç takımdan biri durumundayız. Tam hazır durumda değiliz. Bizim için hazırlık turnuvası olacak. 1 haftadır 5’e 5 oynuyoruz. Ama bu maçların hepsi bizim için iyi bir hazırlık turnuvası anlamında... Tüm oyuncuların iyi performans göstereceğine eminim.”

Ersin Görkem (Düzce Belediye Oyuncu)
“Her yıl TBL’in seviyesi giderek yükseliyor. Ligde çok fazla önemli takım var. Hazır olan ve hazır olmayan takımlar var. Henüz tam hazır durumda değiliz. Kısa süre içerisinde iyi duruma gelmek istiyoruz.”

Burak Gören (Petkim Spor Antrenör)
“TBL tarihi bir sezonunu yaşıyor. Çok değerli antrenör ve oyuncular ligde yer alıyor. Turnuva bizim için hazırlık döneminin sonu olacak. Her antrenör ve oyuncu sahaya çıktığında enerjimizi ve kimyamızı ortaya koymak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak kupada ilk iki içerisinde olmayı hedefliyoruz.”

Sercan Ergin (Petkim Spor Oyuncu)
“Öncelikle kupada mücadele eden tüm takımlara başarılar diliyorum. Kupada iyi basketbol oynamak ve ilk iki içerisinde yer almak istiyoruz.”
Federasyon-Kupasi-Basin-Toplantisi-20160919-2
Gencer Baytimur (Türk Telekom Antrenör)
“Yoğun bir turnuva olacak. 6 günde 5 maç oynanacak. Tüm takımlara başarılar diliyorum.”

Cevher Özer (Türk Telekom Oyuncu)
“Zorlu bir turnuva olacak. Tüm takımlar başarılar diliyorum.”

Hamdi Gürgen (Muğla Orman Antrenör)
“Kupada iyi basketbol oynamak istiyoruz. Sakatlıksız bir turnuva diliyorum.”

Erhan Kocamış (Muğla Orman Oyuncu)
“Hazırlık turnuvası oynama şansımız olmamıştı. Amacımız burada iyi bir turnuva geçirmek olacak.”

Şemsettin Baş (Bursaspor Durmazlar Antrenör)
“Tüm takılara başarılar diliyorum. Sakatlıksız bir turnuva olmasını temenni ederim. Sezon başındayız ve henüz hazırlık aşamasındayız. Oyuncuların bu turnuvaya adapte olmasını diliyorum. Çok değerli oyuncular ve antrenörler artık bu ligde yer alıyor.”

Salih Uğraşan (Bursaspor Durmazlar Oyuncu)
“Herkese sakatlıksız bir turnuva diliyorum. Zorlu maçlar bizleri bekliyor. Ama bizim kendimize hedefimiz var.” 


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250