Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

19-09-2016 Federasyon Kupası

Federasyon Kupası basın toplantısı gerçekleştirildi

Türkiye Basketbol Ligi takımlarının katılımıyla 20 – 25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Federasyon Kupası’nın basın toplantısı düzenlendi.

Federasyon Kupası basın toplantısı gerçekleştirildi

Antalya Müzesi’nde gerçekleştirilen Federasyon Kupası Basın Toplantısına Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, Antalya Turizm İl Müdürü İbrahim Acar, Antalya Basketbol İl Temsilcisi Soner Yasak, Antalya Müzesi Müdürü Mustafa Demirel, TBF yetkilileri, Federasyon Kupası’nda mücadele edecek takımların antrenör ile oyuncuları ve basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Antalya Basketbol İl Temsilcisi Soner Yasak, “Bu organizasyonun yapılması şehrimiz için önemli. Üç salonda karşılaşmalar oynanacak. Bu etkinliğe en iyi şekilde hazırlandık. Sizlere en iyi şekilde hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim için bu organizasyon çok önemli. Antalya Müzesi’nde basın toplantısının düzenlenmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Herkese iyi maçlar olmasını diliyorum” dedi.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ise yaptığı açıklamada, “Dünyanın en büyük heykel müzelerinden birinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz.  Bu etkinliğin ilimizde olmasından bizler için çok önemli. Federasyon Başkanımız Harun Erdenay olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyorum. Yeni hizmete açtığımız spor salonumuzun da ilk resmi maçları bu turnuvada olacak. O salonda elbette eksikler olacaktır ancak bunu da gidereceğiz. Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorum. Olimpiyat Oyunları’nda kadınlarımız ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. Umarım ilerleyen dönemlerde madalyalar da alacağız. Tüm kulüplerimizin her türlü ihtiyaçlarına yanıt vermek istiyoruz. Buradan çıkacak takımlara da başarılar diliyorum. Turnuvamızın da organizasyon olarak iyi geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Antalya Turizm İl Müdürü İbrahim Acar da şu açıklamalarda bulundu: “Ülkemizin gözbebeği konumunda olan Antalya’da etkinliğin düzenlenmesinden dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Antalya’daki müzemiz, arkeolojik dünyada çok tanınan ve ziyaret edilen bir yer. Bizim görevimiz buraları tanıtmak. Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorum. Federasyonumuza da teşekkür ediyorum.”

Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, basın toplantısında, “Sezon başında yine iyi bir organizasyon gerçekleştirmek istiyoruz. Üç salonda bu karşılaşmalar oynanacak. Bize destek veren tüm yetkililere teşekkür ediyorum.  Cuma günü medya günümüz olacak. Saat 16:00’da antrenörlerle birlikte birer oyuncumuz orada olacak. Başarılı bir turnuva geçmesini diliyorum” açıklamasında bulundu.

TBF Ligler Direktörü Yetkilisi Gökhan Tokatlı da konuşmasında şunları söyledi: “Federasyon kupası için burada bulunuyoruz. Tüm takımlara ve oyunculara başarılar diliyorum.”

Federasyon Kupası 20 – 25 Eylül tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu, Antalya Spor Salonu ve Akdeniz Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda oynanacak.


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250