Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

22-09-2016 Federasyon Kupası

Eskişehir Basket, Düzce'yi mağlup etti

Federasyon Kupası C Grubu'nda Eskişehir Basket, Düzce Belediyespor'u 86-81 mağlup etti.

Eskişehir Basket, Düzce'yi mağlup etti

Eskişehir Basket maça iyi başlayan taraf oldu ve ilk çeyreği 25-15 önde kapadı. İkinci çeyrekte de üstünlüğünü koruyan Eskişehir Basket devre arasına 50-37 üstün girdi. İkinci yarıda Düzce Belediyespor farkı tek hanelere çekti. Son çeyreğe Eskişehir Basket'in 69-60 üstünlüğüyle girildi. Son çeyrekte Düzce Belediyespor farkı 1 sayıya kadar indirdi. Oyunun sonunda daha etkili olan Eskişehir Basket karşılaşmayı 86-81 kazandı.


Maç sonrası görüşler
Timuçin Meriç (Düzce Belediye)
“Öncelikle oyuncularımı kutluyorum. Her yenilgi sonrası oyuncularımı tebrik etsem de kısa hazırlık dönemi sonrasında oyuncularım karakter ortaya koyuyor. Bizim için çok güzel sinyaller alıyoruz. Eksilerimizi görüp iyi takım olmaya çalışacağız. Biraz zaman tanınırsa isminden bahseden bir takım olacağız.”

Erhan Yetim (Düzce Belediye)
“Özellikle ikinci yarıda iyi mücadele ettik. Savunmadaki gayretimizle güzel bir oyun ortaya koyuyoruz. Elbette eksiklerimiz var ama hücum yönünde daha iyi olmalıyız. Bence iyi takım olamaya adayız. Ligin iyi takımı olabiliriz.”

Brad Greenberg (Eskişehir Basket)
“Çok zor ve sert bir karşılaşma oldu. Özellikle öne geçtiğimiz dakikalardan sonra rakibimiz bizi yakaladı. Bizi ikinci yarıda çok zorladılar. Fiziksel bir maç oldu.”

Kerem Gülmez (Eskişehir Basket)
Kazanmamız gereken bir maçtı. İyi başladık ve ilk yarıda iyi oynadık. Sonrasında istediklerimizi yapamadık. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Umarım diğer maçlarda daha iyi mücadele edeceğiz.”

Düzce Belediyespor                                                          Eskişehir Basket




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250