Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

21-09-2016 Federasyon Kupası

Bursaspor Durmazlar, Düzce Belediyespor engelini aştı

Federasyon Kupası C Grubu ikinci günün ilk maçında Bursaspor Durmazlar, Düzce Belediyespor'u 73-65 mağlup etti.

Bursaspor Durmazlar, Düzce Belediyespor engelini aştı

Karşılıklı basketlerle başlayan maçın ilk çeyreğini Bursaspor Durmazlar 22-20 önde geçti. Bursaspor ikinci çeyrekte vites artırarak farkı açtı ve soyunma odasına 47-28 üstün gitti. İkinci yarıya iyi başlayan yeeşil beyazlılar farkı açmayı sürdürdü ve son çeyreğe 65-41 önde girdi. Son çeyrekte Düzce Belediyespor farkı eritse de Bursaspor Durmazlar mücadeleden 73-65'lik skorla galip ayrıldı.

Maç sonrası görüşler
Timuçin Meriç (Düzce Belediye)
“Daha yeni 5’e 5’e başlamış bir ekip olarak oyuncularıma özellikle teşekkür ediyorum. Dün de bugün de iki aydır idman yapan bir takıma karşı çok iyi mücadele ortaya koyduk. Çok eksiklerimiz var. Bunları tespit ederek iyi takım haline gelmek istiyoruz. Amacımız ligde olmak. Kaptanımız Ersin’in sakatlıktan dönmesini umuyoruz. Yabancı kontenjanımızda uzun oyuncumuzu getirmiştik. Yeni uzunumuzu da en kısa zamanda takıma katacağız. İsminden çok söz ettirecek bir takım olacağımızı inanıyorum. Bursaspor’u da aldıkları iki galibiyette ötürü kutluyorum.”

Selahattin Akyol (Düzce Belediye)
“Maç içerisinde inişlerimiz çıkışlarımız oldu. Her geçen güm daha iyiye gideceğiz.”

Şemseddin Baş (Bursaspor Durmazlar)
“Özellikle ikinci yarıda felaket bir oyun oynadık. Son düdük çalmadan maç bitmiyor. Kenardan gelen oyuncuları görmek açısından oyuna soktuk ama o anda bir düşüş oldu. Sadece oynayanlarla uzun sezonda başarılı olmamız zor. Kenardan gelen oyuncuların da katkısının fazla olması gerekiyor. Yoksa yorgunluk ve sakatlık çok artar. İlk yarıda çok iyi oynadık ve 3.periyottan sonra rotasyona girdik. İkinci yarıda 12 top kaybettik. İlk yarıda özellikle savunmada iyiydik ama ikinci yarıda istediğimiz sertliği uygulayamadık.”

Onur Sonsırma (Bursaspor Durmazlar)
“Dün hem fiziksel hem de mental bir maç oynamıştık. O karşılaşmadan sonra güç olarak bir seviye altta takıma karşı oynamak her zaman daha zor oluyor. 25 sayılık bir fark yakaladık ama o süreçten sonra biraz düşüşe geçtik. Ancak maçı kazanmayı bildik. 2’de 2 yapmak bizim için önemliydi.”


Düzce Belediyespor                                                      Bursaspor Durmazlar




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250