Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Banvit'e İtalyan konuk...

Banvit, FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu 8. hafta maçında bu akşam İtalya temsilcisi Umana Reyer Venezia takımını konuk edecek.

Banvit'e İtalyan konuk...

Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 20.30’da başlayacak ve S Sport’tan canlı olarak yayınlanacak. Basketbolseverler bu karşılaşmayı ücretsiz olarak salondan takip edebilecek.

Bu önemli karşılaşma öncesinde Banvit’te yıldız oyuncu Tolga Geçim’in tedavisi devam ederken, Turuncu - Yeşillilerin Umana Reyer Venezia maç kadrosunda şu isimler yer alıyor: Adonis Thomas, Damian Kulig, Can Altıntığ, Erkin Şenel, Metehan Akyel, Gasper Vidmar, Andy Rautins, Rıdvan Öncel, Tony Taylor, Angelo Caloiaro, Ragıp Berke Atar ve Şehmus Hazer.

Banvit Avrupa arenasında bugüne kadar oynadığı 122 karşılaşmada 69 galibiyet, 1 beraberlik ve 52 mağlubiyet alarak %57 galibiyet yüzdesi elde etti. Avrupa'da sezonu zorlu İtalya deplasmanında açan ve üç uzatma sonunda Umana Reyer Venezia’ya 108-101 mağlup olan Banvit, bu zorlu karşılaşmada taraftarının desteğiyle rakibinden rövanşı almak istiyor.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250