Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

25-09-2016 Federasyon Kupası

Bandırma Kırmızı galibiyetle tamamladı

Federasyon Kupası'nın son gününde A Grubu'nda Bandırma Kırmızı, Muğla Ormanspor'u 70-61 mağlup etti.

Bandırma Kırmızı galibiyetle tamamladı

İlk çeyreği 20-15 önde tamamlayan Bandırma Kırmızı ikinci çeyrekte farkı açarak soyunma odasına 33-22 üstün gitti. İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren Bandırma Kırmızı, Muğla Ormanspor'un farkı kapatmasına izin vermedi ve karşılaşmadan 70-61'lik skorla galip ayrıldı.

Maç sonrası görüşler:

Ahmet Gürgen (Bandırma Kırmızı)
“Bugün grupta en iyi üçüncü takım olmak için mücadele ettik. Gerçi averajımız iyi ama daha iyi hale getirmek için üçüncü ve dördüncü periyodlarda baskıyı artırdık. Daha sağlam bir baskı uygulayabilseydik farkı daha da açabilirdik. Neticede maçı kazandık. Bence bu turnuvadan oyuncularım en azından nasıl basketbol oynamaları gerektiği konusunda bir fikir sahibi olarak ayrılıyorlar. Lig sezonu için de biraz daha hazır duruma geldik.”

Şehmus Hazer (Bandırma Kırmızı)
“Rakibimiz Muğla Ormanspor’u tebrik ediyorum. Maçı iyi mücadele ederek kazandığımıza inanıyorum. Gruptan çıkmamız için diğer gruptaki maçların sonucunu bekleyeceğiz. Bizim için faydalı bir turnuva oldu. Ben kendi adıma ilk güne göre aşama kaydettiğime inanıyorum. Eksiklerimin de farkındayım, örneğin ilk önce daha kuvvetli hale gelmem gerektiğini düşünüyorum. Bazı pozisyonlarda hızlı karar verme noktasında tedirginlik yaşadığım da oluyor. Bunu üzerimden atarsam takımıma çok daha faydalı olacağımı söyleyebilirim.”

Hamdi Gürgen (Muğla Ormanspor)
“Hiç beklemediğim kadar kötü oynadığımız bir maç oldu, söylenecek fazla bir şey yok. Bandırma Kırmızı’yı kutluyorum.”

Enes Pehlivan (Muğla Ormanspor)
“Son iki maçtaki gibi bir mücadele veremedik. Turnuva öncesi hazırlık maçı yapmamamızın ciddi dezavantajlarını yaşadık. Bugün sıkıntı çekmemizin sebebini uzun rotasyonunda yetersiz kalmamıza bağlayabilirim. En kısa sürede toparlanıp ligde kalıcı bir takım olmak amacındayız.”

Bandırma Kırmızı                                                                   Muğla Ormanspor




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250