Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

20-09-2016 Federasyon Kupası

Akhisar Belediyespor'dan Final Gençlik'e farklı tarife

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası B Grubu mücadelesinde Final Gençlik ile karşılaşan Akhisar Belediyespor, rakibini 78-58'lik farklı skorla mağlup etti.

Akhisar Belediyespor'dan Final Gençlik'e farklı tarife

Karşılaşmaya hızlı başlayan ve ilk 5 dakikada potasında yalnız 2 sayı gören Akhisar Belediyespor, ilk çeyreği 21-11 önde geçti. Final Gençlik ikinci çeyrekte toparlanmak için çabalasa da üstünlüğü rakibine kaptırmayan Akhisar, soyunma odasına 40-27'lik skorun rahatlığıyla gitmeyi başardı. Üçüncü çeyreğe de 7-0'lık bir seri yakalayarak başlayıp farkı artırmaya devam eden Manisa temilsici, son çeyrek başlarken 63-39 öndeydi. Son çeyrekte de etkinliğini sürdüren Akhisar Belediyespor, karşılaşmadan 78-58'lik skorla galip ayrıldı.

Maçın en değerli oyuncusu, Akhisar Belediye'den Reha Öz seçildi.

Karşılaşma sonrası görüşler;

Serhat Yapıcı (Akhisar Belediyespor)
"Turnuvanın ilk maçı, oyuncularım maçı ciddiye aldı ve rakibe iyi savunma yaparak onları sistem dışına ittik bu sayede de maçı erken kopardık. Bu grup ölüm grubu. Bu maç kolay gözükebilir ama sonraki maçlarda Final Spor de iyi maçlar çıkararak bu grubun ne kadar zorlu olduğunu gösterecektir. Elimizden gelen en iyi şekilde sakatlık olmadan turnuvayı tamamlamayı planlıyoruz."

Ali Uruk (Final Gençlik)
"Öncelikle rakibimizi tebrik ederiz maçın başından sonuna üstün bir oyun sergilediler. Çalıştığımız hiçbir şeyi sahaya yansıtamadık zaten o da skora yansıdı. Turnuvayı en iyi şekilde değerlendirip eksiklerimizi görüp lige en hazır şekilde başlamak istiyoruz."

Akhisar Bld.                                                                                 Final Gençlik




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250