Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

20-09-2016 Federasyon Kupası

Afyon Belediyespor, Düzce karşısında zorlanmadı

Federasyon Kupası C Grubu günün ikinci maçında Afyon Belediyespor, Düzce Belediyespor'u 70-56 mağlup etti.

Afyon Belediyespor, Düzce karşısında zorlanmadı

Karşılıklı basketlerle başlayan mücacelede çeyreğin sonunda etkili olan Afyon Belediyespor ikinci çeyreğe 21-10 önde girdi. İkinci çeyrekte Afyon ekibi farkı 20 sayıya kadar çıkarırken soyunma odasına 43-26 üstün gitti. İkinci yarıda da oyunda üstünlüğünü sürdüren Afyon Belediyespor karşılaşmadan 70-56'lık skorla galip ayrıldı.

Karşılaşmanın en değerli oyuncusu, Afyon Belediyesi'nden Mustafa Shakur seçildi.

Karşılaşma sonrası görüşler;

Mehmet Kabaran (Afyon Belediye)

“Yeni kurulan bir takımız. Bunun bazı sıkıntılarını yaşıyoruz. Bir yabancı oyuncumuz aramıza yeni katıldı ve az antrenman yaptı. Bize uyum sağlayacaktır. Yeni takım olduğumuzdan yeni şeyler öğreniyoruz. Bizim için farklı maç oldu. Kazanarak başladığımız için mutluyuz.”

Timuçin Meriç (Düzce Belediye)
“Öncelikle takım olarak toplanma sürecimize baktığımızda 5’e 5 bile az oynayabildik. Buradaki maç ilk hazırlık maçımızdı. Şuanda da takımımızda bir yabancı oyuncu bulunuyor. Diğerini de deniyoruz ve aramıza katılacak. Ersin’in sakatlığı vardı, onu riske etmedik. İlk hazırlık maçı olmasına rağmen oyuncularımdan iyi bir savunma performansı gördüm. Bunu beklemiyordum. Çok uzun bir maraton ve 6 günde 5 maç oynamak bizi yıpratacak. Ama eksiklerimizi tamamlamak için elimizden geleni yapacağız. İyi bir kadro oluşturduk. Zaman içerisinde çok önemli işler yapacağız. Afyon takımı çok hazır ve diri durumda. En az 10-11 hazırlık maçı oynayarak buraya gelmiş ve şampiyonluk hedefi olan bir takım. Onlara gösterdiğimiz direnç bizim için ön sinyal. 21 top kaybını yapmasak ve 3 sayı yüzdemiz iyi olsa maça ortak olabilirdik. Kazanmak kaybetmek çok önemli değildi. Eksiklerimizi tamamlamaya çalışacağız.”


Afyon Belediyespor                                                            Düzce Belediyespor




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250