Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

21-09-2016 Federasyon Kupası

Acıbadem Üniversitesi, Final Spor'u geçti

Federasyon Kupası B Grubu ikinci günün ilk maçında Acıbadem Üniversitesi, Final Spor'u 85-73 mağlup ederek 2'de 2 yaptı.

Acıbadem Üniversitesi, Final Spor'u geçti

Karşılaşmanın ilk çeyreğini 24 18 devreyi de 42-37'lik skorla Acıbadem Üniversitesi önde tamamladı. İkinci yarıya iyi başlayan taraf Final Spor olurken son çeyreğe 62-61 önde girdi. Son çeyrekte Acıbadem Üniversitesi Sharrod Ford, Brazcey Wright ve Mutlu Demir ile etkili olarak skorda üsünlüğünü eline aldı ve karşılaşmadan 85-73 galip ayrıldı.

Maç sonrası görüşler

Acıbadem Üniversitesi – Serhan Aydanarığ

“Maça iyi başladık aslında, ilk periyot skoru da bunu yansıttı fakat uzun bir rotasyonla oynayarak tüm oyunculardan yararlanma isteği oyunu geri götürdü ve 2. ve 3. periyotlarda istediğimiz gibi oynayamadık. İki maçtır çok istediğimiz gibi oynadığımız söylenemez ama olumlu şeyler de var, bütün kadrodan yararlanabilir hale gelirsek 40 dakika boyunca etkili oynayacağımızı düşünüyorum. Final Gençlik’i de tebrik ederim, onlara da önümüzdeki maçlarda ve ligde başarılar diliyorum.”

Acıbadem Üniversitesi – Dorukhan Engindeniz
“Federasyon Kupası’nda iki maçtır istediklerimizi sahaya yansıtamasak da kötü oynarken kazanmak önemli. Yarın en büyük rakiplerimizden biri olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağız. İyi bir oyun ortaya koyarak o maçı da kazanmak istiyoruz.”

Final Gençlik – Ali Uruk
“Öncelikle her iki takımı da ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutlarım. Acıbadem Üniversitesi’ni tebrik ediyorum. Bizim için dünki maçtan sonra çok pozitif bir karşılaşma oldu. Acıbadem güçlü, lige çıkma hedefi olan bir takım. Böyle bir takıma karşı bu şekilde bir oyun sahaya koymak iyi. Hatalarımızı görüp lige en hazır şekilde başlamak istiyoruz.”

Final Gençlik - Zafer Sezer Alp

“Öncelikle rakip takımı galibiyetlerinden dolayı ve kendi takım arkadaşlarımı da verdikleri mücadele için kutluyorum. Maçın sonuna doğru yorgunluktan dolayı ilk yarıda yaptığımız şeyleri sahaya yansıtamadık. Şimdi yarınki maçımızı düşünmeye başlayacağız.”


Final Spor                                                                    Acıbadem Üniversitesi




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250