Muratbey Uşak Sportif'te taraftar ve salon sevinci
Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak Sportif'te, Demir inşaat Büyükçekmece karşılaşmasında salonda tek bir boş koltuk kalmaması sevinçle karşılandı
Genel Menajer Fatihhan Erdoğan '' Seyircimizin galibiyette rolu büyük ancak bizi galibiyet kadar çok sevindiren, taraftarlarımızın maç ayırt etmeden salonu doldurması. Taraftarları çok olan kuluplerin maçlarında seyirci sayıları elbetteki artıyor. Ancak Uşak seyircisi rakip kim olursa olsun aynı istek ve arzuyla Şehrin 10 km ötesindeki salona araçları ile gelip bilet alarak maçın sonuna kadar da skor ne olursa olsun takımımızı destekleyor .Tabi çevre illerden gelen seyircilerimizi de unutmamamız lazım. Uşak olarak artık tam bir basketbol şehri olduk. Öncelikle taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyor ve takım olarak önlerinde saygıyla eğildiğimizi belirtmek istiyorum.'' dedi.
Ayrıca Uşak Valisi Ahmet Okur'un yeni salonla ilgili müjdeyi verdiğini belirten Fatihhan Erdoğan ''2016 yılında kendi salonumuzda maçlarımızı oynamaya başlayacağız.Bu konuda da emeği gecen herkeze teşekkür ederim'' dedi.
Yorumlar (0)