Fenerbahçe'den Olympiacos'a cevap...
İstanbul'da düzenlenecek Final-Four öncesi, Olympiakos'un çıkardığı tişört olay oldu. Ancak Fenerbahçe'den Yunan ekibine yanıt gecikmedi.
Temsilcimiz Anadolu Efes'i 5 maç sonunda eleyip adını Final-Four'a yazdıran Olympiakos, son 4'e özel çıkardığı tişört ile gündem yarattı.Yunanistan temsilcisi, İstanbul Boğazı ve Boğaziçi Köprüsü'ne yer verdiği tasarımda, Ayasofya Camii'sini minare eklemeden kullandı ve İstanbul'un yerine eski ismi Konstantinopolis'i yazması dikkat çekti.Tasarım tişörtte ayrıca 2017 yazısında nazar boncuğu kullanılması da bir başka ayrıntı olarak gözlemdi.
Olympiakos'un tartışma yaratan tişört tasarımına Fenerbahçe'nin resmi mağazası Fenerium'da kısa sürede cevap geldi.Fenerium'un twitter hesabı, ''İstanbul, since 1453'' (1453'ten beri İstanbul) yazılı görseli Olympiakos'un resmi hesabını etiketleyerek paylaştı.Bu paylaşım kısa süre içerisind binlerce etkileşim aldı.
Kaynak: fanatik
İlgili Haberler
Serdar Adalı: Beşiktaş camiasına, Beşiktaş taraftarına Euroleague yakı...
Beşiktaş Euroleague'de
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Euroleague için destek
Eurocup Şampiyonu JL Bourg Euroleague'de yer almayacak
Euroleague'de şampiyon Olympiacos
Euroleague'de final günü
Euroleague Fenerbahçe'den özür diledi
Yorumlar (0)