Fenerbahçe Beko, kaptanıyla uzattı
Fenerbahçe Beko, kaptanı Melih Mahmutoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulüpten yapılan açıklama şöyle:
"Kulübümüz, 2013-14 sezonundan bu yana formamızı giyen ve takım kaptanlığı görevini yıllardır başarıyla yerine getiren Melih Mahmutoğlu ile iki yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varmıştır.
Fenerbahçe formasını tam dokuz sezondur terleten ve bu süre zarfında bir EuroLeague şampiyonluğunun yanı sıra beş Türkiye Ligi, üç Türkiye Kupası, üç Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonlukları yaşayan Melih Mahmutoğlu, Fenerbahçe basketbol tarihine adını altın harflerle yazdıran sporcularımızdan biri olmuştur.
Fenerbahçe Beko, yeni sezonda da tüm kulvarlarda başarı hedefine Melih Mahmutoğlu kaptanlığında yürüyecektir.
Bu anlaşmanın Kulübümüze ve takım kaptanımız Melih Mahmutoğlu?na hayırlı olmasını diliyor; kıymetli sporcumuzun sarı lacivertli forma altında zaferlerle dolu sezonlar yaşamasını temenni ediyoruz."
İlgili Haberler
Galatasaray'dan farklı başlangıç
Aliağa Petkimspor, lige Denizli Basket galibiyetiyle başladı
Türk Telekom, sezonu Karşıyaka galibiyetiyle açtı
Yiğitcan Saybir kendi sahasından attı, TOFAŞ kazandı
Basketbol Süper Ligi'nde heyecan başlıyor
Selim Çınar: Zorlu bir başlangıç bizi bekliyor ama taraftarımız takıma...
Trabzonspor'a ABD'li guard
Yorumlar (0)