Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

25-02-2019 TEOMAN GÜRAY

Şu bir gerçek : Türkiye hala bir takım şölenlere aç…

Çocuğu – Genci – yaşlısı – sanatçısı sporcu olanı olmayanı, her yıl,  bu show’a  koşa koşa geliyor… Sinan Erdem Spor Salonu yine tıka basa doluydu.

2019 yılının  All-Star Show’u da  işte böyle bir havada yaşandı…

Çok renkli sahneler vardı…  Orgnizasyonu düşünenlerle – düzenleyenler, her yıl bu show daha güzel nasıl yapılıra  kafa patlatmaya gayret ettiklerini göstermeye çalışıyorlar elbette..

Örneğin birkaç yıldır ING Bank katkıları ile  salon turuncu oluveriyor.. İzleyenleri  çeşitli hediyeler cezbediyor. Kimine faul atışlarından sayı yaparsa Milli Takımla Çin seyahati düşüyor, kimine sponsor firmadan bilgisayar, kimine  bu yıl ünlü tiyatrocu showmen İlker Ayrık’ ın saha içinden seyirciye oyuncak bazukaka ile yolladığı toplar…

Showlar içinde en beğenileni, en çok alkış toplayıp kutlananı da  Artistik Jimnastikte Gençler Dünya Şampiyonu olan Ayşe Begüm Onbaşı’nın performansıydı. Ayakta alkışlandı..

3 sayı yarışmasını Fenerbahçe’li Marko Guduriç ikinci aşamada attığı 20 basket ile kazanınca da seyircinin tepkisi müthişti.

Ya smaç yarışması birincisi… Karşıyaka’dan Türk Telekom’a geçen Kenny Gabriel ; ‘’Oooo lar arasında yaptı her denemesini’’ ve sonunda  Alain Digbeu, Tamer Oyguç, Efe Aydan, David Rivers ve Tahincioğlu Pazarlama Müdürü Melissa Tahincioğlu’ndan oluşan 5 kişilik jüriden  50 Tam puanla birinci seçildi.

Her ikisi de bu işin karşılığında 15’er bin lira ile ödüllendirildiler.

Smaç yarışmasının en ilginç anlarından biri de Gaziantep Basketbol Takımı forması ile yarışmaya  katılan Shack Mac Kissic’in  Jüri üyelerine yöresel baklava ikramı  ve yalnız bunun karşılığı 50 puan almasıydı!..

Bir başka yarışma da Leaseplan Yetenek Yarışmasıydı ve 15 bin liralık ödül birinci olan Darüşşafaka’lı Doğuş Özdemiroğlu’nun oldu.

3×3 Lenova Ünlü sanatçılar arasındaki maç anlamlı bir amaç için yapıldı. TV’lerdeki dizi oyucularından  Can Yaman,Kıvanç Kasbalı,Sedef Avcı, Büşra Pekin,Derya Şensoy, Alina Boz ve Sarp Levendoğlu’nun görev aldıkları maç Türkiye Bedensel Engellilerin Bilgisayar ihtiyacını karşılamak için yapıldı.

Günün asıl en büyük etkinliği hiç şüphesiz Asya- Avrupa Karması adı altında sahaya

çıkan Tahincioğlu Basketbol Liginin şöhretli oyuncularıydı. Smaç şampiyonu  Kenny  Gabriel’in MVP ‘’En değerli Oyuncu’’ seçildiği maç Asya Karmasının galibiyeti  ile 147-146 gibi yüksek bir skorla bitti  ve birbirinden güzel basketlerin izlendiği maç olarak hafızalara yazıldı. Böyle bir maçı da ilk kez Ayşenur Yazıcıoğlu,Özge Şentürk ve Sinen Tetik  bayan hakem üçlüsünün yönetmesi de  ayrı bir renkti.




TEOMAN GÜRAY Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250