Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

01-01-2014 TANER BAŞ
TANER BAŞ

TANER BAŞ

AKHİSAR BELEDİYESPOR GELİŞİM'DEN RÖVANŞI ALDI

Akhisar Belediyespor, Gelişim Kolejini kendi sahasında 79 - 73 mağlup etti. Akhisar Belediyespor açısından Maçın kritik bölgesi her zaman olduğu gibi oyun kurucu pozisyonundaydı. Serdar oyunda kaldığı 19 dakika boyunca 4 asist 2 top kaybı 3 sayı ile çok iyi bir performans sergileyemedi. Baş antrenör Zafer Aktaş Serdar'dan yeterli verimi alamayınca Yiğitcan'ı bu bölgede değerlendirdi. Yiğitcan daha iyi bir performans sergiledi, ancak son noktayı tecrübesiyle Levent Koydu. 13 Dakikada 13 sayı ile takımını sırtlayan Levent; oyunu daha hızlı oynatarak takımın galibiyetinde önemli rol oynadı.  

Can Terzioğlu 20 sayı , 5 ribaund ve 2 asist ile oyunun yıldızıydı. Güven'de oyunda kaldığı sürelerde takıma dinamizm kattı.

Tyrone sakatlığının arkasından oynadığı ilk maçta; kendisinden beklediğimiz performansın altında bir performans çizdi 33 dakikada 11 sayı ve 8 ribaund ile oynarken 5 asistle göz doldurdu.  Ancak Tyrone kalitesi ile bu ligin çok üstünde bir oyuncu. Geriye kalan maçlarda eski performansına geri dönüş yapacaktır. 

Morrow, defansif olarak çok faydalı bir oyuncu ancak hücumda kaçırdığı boş atışlar ve kolay yorulması maçı 23 dakika 9 sayı ve 11 ribaund ile tamamlamasına neden oldu.

Gelişim Kolejinde ise en beğendiğim oyuncu yine Sercan Ergin'di, kendisine verilen süre içerisinde takımının kazanması için sonuna kadar savaştı. Üst düzey mücadele etti. Gelişim Kolejinde Porrini 22 sayı 9 ribaund 7 asist ile adeta oyun kuruculuk dersi verdi. Şut yüzdesi biraz daha yüksek olsaydı oyunu Akhisar Belediyespor için daha zor hale sokabilirdi.

Akhisar Belediyespor aldığı bu güzel galibiyetle ibreyi çıkış yönünde döndürdü.

Basketbol dolu bir hafta geçirmeniz dileklerimle;




TANER BAŞ Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250