Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

08-05-2015 ÖZGÜR BÜYÜK

Değerli Basketbol sevenler merhaba.

Öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. Ben Diyarbakır’da yaşayan 13 yıldır Basketbol branşında hem hakem hem de antrenör olarak görev almış, son olarak ta Bağlar Belediyespor Erkek takımları antrenörlüğü yapan bir basketbol severim. Yıllarca doğuda sıkıntılı dönemlerde bile basketbola olan sevgimiz ve İlimiz için yapacağımız bir şeyler olduğuna inandığım için hizmet eden insanlardan biriyim. Ayrıca beden eğitimi öğretmeni olarak ta görev yapmaktayım.

Basketbolig internet sitesi yöneticilerinin bizlere karşı gösterdiği ilgi alakanın her zaman artarak sürmesinden sonra köşe yazarlığı teklifimi de geri çevirmemeleri ve hemen dönüş yapıp benimle ilgilenmeleri bu tür insanların sadece batıdan haberlerle ilgilenmediğini Doğu ve Güneydoğu’ya da yakınlık göstermelerinin göstergesi ve takdire şayan bir olaydır.

Bundan sonraki süreçte özellikle bölgemizde olan basketbol çalışmalarını ve başarıları bunun yanında da eksiklikleri de işleyerek gerekli önlemlerin alınması için bir yol gösterme manasın da yazılar yazarak bölgenin sesi olmaya çalışacağız. Tabi ki eksiklikler ve hatalar yapabiliriz sizlerden gelecek eleştirirler ile her zaman kendimizi geliştirmeye çalışacağız.

Tekrardan Basketbolig sitesi yöneticileri başta olmak üzere bizlere yer veren herkese teşekkür eder basketbol dolu günler dilerim…




ÖZGÜR BÜYÜK Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250