Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

06-10-2022 NEJAT SAYMAN
Bir Guard ile oynamak nasıl farklı oluyor değil mi? Euroleague'in tüm zamanlarına altın harfler ile adını yazdıran Calathes Fenerbahçe'ye transfer olduğundan beri atılan el bombalarına karşı savunma yapmayıp sadece anlamsızca bakıp gülümsedi ve bu gece yeni bastırdığı kartviziti masaya koydu....
Itoudis kısa sürede savunma mantığını (ki sürekli adam değişmek çok zordur) oturtmuş...Bahçeşehir maçında şartları çok zorlamadıkları ortaya çıktı.Takım savunması kusursuza yakındı..bu kadar kısa sürede bu kadar organize olabilmek çok çok şaşırtıcı.Sanırım başarıyı herkes istiyor ki bu gece bu maçı izledik.
Her şeye rağmen güç dengelerinin birbirine çok yakın olduğu bir ligde yukarıya oynayabilmek büyük emek istiyor. Bu akşam en ilginç,şaşırtıcı ve sevindirici görüntü Fenerbahçe Takımının atmaktan çok tutmaya odaklanmış ve takım olgusuna odaklanmış olmasıydı.Bunlar güzel şeyler...çok uzun ve engebeli yolda umut veren bir gece oldu. Bayern çok yüksek bir duvara çarpıp geri püstürtülürken lige moralli başlamak gelecek günler için de umut verecektir.
Tebrikler Fenerbahçe...



NEJAT SAYMAN Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250