Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

24-10-2019 NEJAT SAYMAN

Anadolu Efes son 5-6 yılda Euroleague'de inanılmaz performanslar sergileyip F4'un kalıcı takımı olan Real Madrid'i tarihinde 8.kez yenerken resmen denize döktü.
Hep iyi çalıştırıcı ama kötü Koç olduğunu söylediğim Laso yan salonda başka bir maçı yönetir gibiydi. Ataman'nın hiç bir hamlesine karşılık veremeyip tuhaf şeyler yapması Anadolu Efes'i çok rahatlattı.
Aslında gecenin özeti Efes'in yaptığı müthiş savunma oldu. Çoğu kez duvara çarpıp çember göremeyen Real Madrid'li oyuncular üretkenlikten
 çok uzaktılar.
Dunston ve Simon bu gece sanki başka gezegenden gelmiş gibiydiler. Anadolu Efes rotasyonunu genişletebilirse özellikle Dunston arada bir dinlenme şansı bulur. Sezon başında bu kadar kararlı savunma yapmak kalıcı sonuçlar doğurabilir çünkü savunma çaresiz bir virüstür.
Tüm başarılı takımların içinde bulanan virüs tipidir.Kadrosunu büyük oranda korumak Ataman'ın yaptığı en akılcı hamle oldu.Bugün iki bench arasında Koç farkı çok fazlaydı.Sanırım Laso ancak maçın videosunu bir kaç kez izleyince farkı anlayabilecek !
Tebrikler Anadolu Efes ve müthiş taraftar......




NEJAT SAYMAN Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250