Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

16-10-2014 ATEŞ ÖZERK

Pınar Karşıyaka Euro cup'a maalesef iyi başlıyamadı,uzun süre önde götürdüğü maçı iki uzatma sonunda kaybetti. Neden mi? Sebep çok basit  Dixon uzatmaya giden maçta çok uzun süre oyunda kaldı onu bir türlü dinlendiremedik bütün maç onun üstüne yıkılınca maç gitti.
Sezon başında müteaddit defalar yazdığım ve belirttiğim gibi Dixon'un back up ını transfer etmedik, yabancı hakkımızdan bir tanesini bu pozisyon için kullanmamız gerekirdi ama maalesef kullanmadık. Bir oyun kurucu hem topu getirecek, hem seti kuracak, hem sayı yapacak, hem asist yapacak, bir de üstüne savunma yapacak ve 45 dakika oyunda kalacak. Basketbolun ilkelerine hiç uymadığı gibi sakatlıklarada sebebiyet verebilir.
Lig ve Avrupa Kupaları gibi iki kulvarda koşuyorsanız bu uzun maratonda en kıymetli oyuncunuzu korumak durumundasınız. Mademki yabancı hakkımızı 1 numara pozisyonunda kullanmadık benchteki 1 numaralara şans verip Dixonu dinlendirmelisiniz.
Oyuncularımızdan hiç beklemedik hatalara gelince Strawberry faul atışında cizgi ihlali yapıyor uzatmaya giden maçta 1 sayıya mani oluyor, aynı oyuncu inanılmaz top kayıpları yapıyor, Barış ise 2.9 saniye kala rakip kendi sahasındayken faul yapıp rakibe beraberlik şansı tanıyor. Banvit maçında iyi bir performans gösteren Egemen'e bu maçta hiç şans verilmiyor.
Hakemlere gelince bu kadar kötülerini hiç görmemiştik, hele bir pozisyon varki Dixon'a iki defa faul yapılıyor hakem geri pas çalıyor, iyi ki yönetici değilim yanlış anlaşılmasın hakemin anlıyacağı lisanda öyle bir benzetirdimki, papaza şikayete giderdi.




ATEŞ ÖZERK Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250