Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Zanetti: Şampiyonlar Ligi'ne devam...

Hafta sonu düzenlenen BCL Dörtlü Finali’nin final maçında İspanya’nın Iberostar Tenerife takımını 73-61 mağlup ederek, 10 yıl aradan sonra Avrupa’da kupa kazanan İtalya’nın Virtus Segafredo Bologna takımının sahibi Massimo Zanetti, La Gazzetta dello Sport’a yaptığı açıklamada Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde oynamaya devam edeceklerini söyledi. Takımın ana sponsoru Segafredo’nun CEO’su Luca Baraldi ise Corriere dello Sport’a yaptığı açıklamada FIBA’nın Basketbol Şampiyonlar Ligi ile muhteşem işler başardığını belirtti.

Zanetti: Şampiyonlar Ligi'ne devam...

BCL'yi kazanarak, gelecek yıl için kendilerine yer edinen Virtus Segafredo Bologna'nın sahibi Massimo Zanetti, “BCL'de oynamaya devam edeceğiz. Şu andaki en iyi durum bu. Bizim arena kapasitemiz 5 bin kişilik. EuroLeague'e giymek için en az 8-10 bin kişilik salona ihtiyacımız var. Ayıca, EuroLeague'de iyi performans gösterebilecek bir kadro oluşturmak için, bizim için felakete yol açabilecek kadar çok para harcamamız gerekir. Mesela Milano'ya bakın, çok fazla para harcadılar ama henüz bir şey kazanamadılar. Bulunduğumuz yerde kalmak daha iyi. Biz kupamızı kazandık” açıklamasını yaptı.

“BCL'de Oynamaya Devam Edeceğiz: FIBA Harika Bir İş Çıkarıyor”

Takımın ana sponsoru Segafredo’nun CEO’su Luca Baraldi ise, “Basketbol Şampiyonlar Ligi, EuroCup ile aynı prestije sahip. Avrupa’nın seçkin takımları arasında olan AEK, Bamberg, Tenerife, Hapoel gibi kulüpler burada mücadele ediyor.  Bu yüzden BCL'de oynamaya devam edeceğiz: FIBA harika bir iş çıkarıyor. EuroLeague sadece daha fazla görünürlüğe sahip. Bizim için, BCL'yi kazanmak EuroLeague'de 10’uncu olmaktan daha iyi. Oraya şu an gitmeyiz, çünkü anlamlı bir şey elde etmek için şu anki bütçemizin üç katını harcamak zorunda kalırız. Her yıl birkaç oyuncu ekleyerek daha iyi ve dengeli bir ekip oluşturmak için buradayız” ifadelerini kullandı.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250