Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Urla Gençlik, Cenk Dumlupınar ile sözleşme yeniledi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezonda Cenk Dumlupınar ile devam kararı alarak sözleşme imzaladı.

Urla Gençlik, Cenk Dumlupınar ile sözleşme yeniledi

Geçtiğimiz sezon ortasında göreve gelen Cenk Dumlupınar ile bugün kulüp binasında bir senelik sözleşme imzalandı. İmza töreninde kulüp başkanı Ercan Gül çok güvendikleri Cenk Dumlupıanr ile yola devam edeceklerinden dolayı mutlu olduklarını belirtirken ''Sözleşmenin bir senelik olduğuna bakmayın. Kendisiyle uzun süreler çalışacağımıza eminiz. Yeni sezonda hedefimiz Süper Lig'' dedi.

Zor bir sezonu arkalarında bıraktıklarını söyleyen tecrübeli antrenör Cenk Dumlupınar ise sözleri şöyle devam etti: ''Bu dönem içinde uyum içinde çalıştığım Sayın Urla belediyesi gençlik kulübü başkanım ERCAN GÜL ve yönetimine teşekkür ederim. 2016 - 2017 sezonunda da benim ile birlikte çalışma kararı alan Sayın başkanıma bana duyulan güvenden dolayı mutluluğumun bilinmesini isterim her türlü fedakarlıkla kulübümüzü yönetenlere başarılı bir sezon geçirmeyi Allah nasip etsin.''




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250