Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Üniversiteler Gençlik'ten 1 antrenör, oyuncu transferi!..

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde 10. grupta lider durumda bulunan Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü ligde oynanacak olan zorlu 2. grup maçları öncesi 1 antrenör ve 6 oyuncu ile anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.

Üniversiteler Gençlik'ten 1 antrenör,  oyuncu transferi!..

Üniversiteler Gençlik Karabük Gençlikspor'dan antrenör Bekir Eken, Çankırı Demirspor'dan Çoşkun Çakmak, Karabük Gençlikspor'dan Furkan Yılmaz, Çankaya Üniversitesi Arı Koleji'nden Mert Sezer, Tofaş Gelişim'den Emre Güler, Ankara Anadolu Basket'ten Selahattin Mert Arınç ve Bursa Gemlik Gücümspor Oral Arslan'ı kadrosuna kattı.

Kulüp Başkanı ve oyuncusu  Hasan AKSOYAK konu hakkında yaptığı değerlendirmede " Ligde 1. grupta şuana kadar oynamış olduğumuz 10 maçta 9 galibiyet alarak lider durumda bulunuyoruz. Grubun tamamlanmasına 2 hafta var. Bu hafta deplasmanda Çat Gençlikspor ile haftaya da kendi sahamızda bir diğer Kayseri temsilcisi Uğurspor ile oynayarak ilk grup maçlarını tamamlayacağız. 2 .grup maçları için tekrar kura çekilecek. Şuan mevcut 12 grupta ilk 3 e giren tüm takımlarla eşleşme ihtimalimiz var. Bu ihtimalleri göz önüne alarak 2 grup maçlarını da iyi bir dereceyle bitirebilmek ve Kayseri'yi en iyi şekilde temsil edebilmek için 1 antrenör ve 6 oyuncu olmak üzere 7 yeni transfer yapmış bulunmaktayız.

Bu yaptığımız transferlerin takımımızdaki diğer oyuncularla kaynaşma ve alışma sürecinden sonra takımıza faydalı olacağını ve katkı sağlayacağı düşüncesindeyim. Bu transferler takımızda tatlı bir rekabet ortamı da oluşturacak , sporcularımız forma şansı bulabilmek için daha çok çalışacaklar ve mücadele edecekler.. Amacımız yaptığımız bu transferlerle birlikte Kayseri Basketbolunu en iyi şekilde temsil ederek gruplarda gidebildiğimiz yere kadar ilerleyebilmek olacaktır..." dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEKLER BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250