Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Tofaş'tan Erhan Toker'e teşekkür

Tofaş Spor Kulübü’nde 2001 yılında kulüp bünyesine katılan, 18 yılda Tofaş altyapısından çok sayıda önemli ismi Türk basketboluna kazandıran 2018-2019 sezonu Altyapı Teknik Koordinatörü ve BGL Takımı Başantrenörü Erhan Toker ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

Tofaş'tan Erhan Toker'e teşekkür

Altyapıya yapmış olduğu yatırımlarla Türk basketbolunun köklü kulüplerinden olan TOFAŞ, uzun yıllardır kulüpte önemli görevlerde bulunan antrenör Erhan Toker ile vedalaştı. 2001 Yılında Tofaş Spor Kulübü bünyesine dahil olan ve geride kalan 18 yılda çok sayıda ismin yetişmesinde pay sahibi olan Toker ile yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. 2014-2015 Sezonunda Beko Basketbol Ligi ve FIBA Eurochallenge Kupası’nda mücadele eden Tofaş’ın Başantrenörlüğünü gerçekleştiren Erhan Toker, son olarak 2018-2019 sezonunda altyapı koordinatörlüğü ve Genç Takım (BGL) başantrenörlüğü görevlerinde bulunmuştu.

Tofaş Spor Kulübü olarak; 18 yıllık görev süresi boyunca altyapımızdan Can Altıntığ, İlkan Karaman, Tevfik Akdamar, Doğan Şenli, Uğur Dokuyan, Mert Çevik, Samet Erdi Geyik, Kenan Sipahi, Yiğit Arslan, Kadir Bayram, Muhsin Yaşar, Berkan Durmaz, Emre Tanışan, Mert Konuk gibi çok sayıda ismin yetişmesinde pay sahibi olan değerli Antrenörümüz Erhan Toker’e bugüne kadarki emekleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Basketbol Gençler Ligi HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250