Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde alkışlanacak hareket

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde Kardemir Karabükspor, sahasında Beşiktaş RMK'ya 64-66 mağlup olurken Beşiktaş'ın takım kaptanı Kaan'ın yaptığı hareket büyük alkış aldı...

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde alkışlanacak hareket

Mücadelenin 3. periyodunda Beşiktaş'ın takım kaptanı Kaan'a faul yapıldığı gerekçesi ile düdük çalan hakeme oyuncularla birlikte tribündeki taraftarlar büyük tepki gösterdi. Rakip oyuncunun da faul olmadığını hakeme söylemesine rağmen hakem atış yapılmasını istedi. Takım kaptanı Kaan, iki atışı da dışarıya atarak centilmenlik örneği göstererek Karabük taraftarı tarafından ayakta alkışladı. Kardemir Karabükspor antrenörü Can Aksu da atışı dışarıya atan Beşiktaşlı oyuncu Kaan'ın yanında giderek centilmenlik örneğinden dolayı tebrik etti.

Beşiktaş RMK takımının kaptanı Kaan Dalay karşılaşma sonrasında şu açıklamayı yaptı: "Karabük çok güzle bir maç çıkardı. Futbolda ve basketbolda olsun büyük bir camia. Karabükspor bizim gerçekten kardeş takımımız. Maç esansında pozisyon ise bu armaya ve bu formaya haksızlık yakışmaz. Orada hakikaten faul yoktu. Ben hakeme söyledim ama o da 'Kararı değiştiremem' dedi. Ben de yavaşça topu bıraktım. Kimsenin hakkını yemek bize yakışmaz. Karabük çok güzle mücadele etti. Her iki takımın da galibiyet hakkıydı"

 


HABER VİDEOSU





HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250