Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

TBF heyetinden Becker'e ziyaret

Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan ve Türkiye Basketbol Federasyonu İzmir Temsilcisi Halil Öztürk’ün bulunduğu TBF heyeti Bornova Spor Kulübü’nü ve Becker 35 Albatros Spor Kulübünü ziyaret etti.

TBF heyetinden Becker'e ziyaret

Becker 35 Albatros Spor Kulübü Başkanı Volkan Kebir tarafından karşılanan TBF heyeti ile kulüp yetkilileri uzun süre sohbet etti. Becker 35 ASK’nın antrenmanın seyreden TBF heyeti, TKB2L’de şampiyonluk mücadelesi veren Becker 35 Albatros takımına başarılar diledikten sonra ayrıldılar.


TBF heyeti ve Becker 35 Albatros Spor kulübü yetkilileri daha sonra Bornova Belediyesi’nin inşa ettiği çok amaçlı spor kompleksine giderek, Bornova Belediye Başkanı Olgun Attila ile birlikte incelemelerde bulundu. Bornova’ya yakışan çok amaçlı bir spor tesisi inşa ettiklerini ifade eden Başkan Attila “Bütün kulüplerimize destek olmaya çalışıyoruz. Bu tesiste bunun somut bir kanıtı” dedi.


Becker 35 Albatros yetkilileri önümüzdeki sezon maçlarını yeni yapılan tesiste oynamak için girişimlerde bulunulacağını ifade etti.

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250