Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Selçuklu Basketbol'da kriz çözüldü

Selçuklu Basketbol'da maddi kriz çözüldü. Mavi-beyazlı ekipte oyunculara düzenli ödemelerin yapılacağı açıklanırken, oyuncuların sadece maçlara odaklanmaları istendi.

Selçuklu Basketbol'da kriz çözüldü

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde Konya’yı temsil eden Selçuklu Basket’te bir süredir devam eden mali sıkıntılar çözüldü. Antrenman boykotunun yaşandığı mavi-beyazlı ekipte, ödemelerle ilgili yaşanan sıkıntı aşıldı. 

Selçuklu Basket Başkan Yardımcısı Mehmet Polat, konuyla ilgili olarak Anadolu’da Bugün’e yaptığı açıklamada, “Takımımızdaki maddi sorunları çözdük. Mali yapımızı bir yola koyduk ve sezonun geri kalan kısmında da bir sorun çıkmayacağına inanıyorum. Bu sezonun çok daha keyifli olacağını ve ligde iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Yönetim olarak takıma gereken maddi manevi katkıyı vermek adına çalışıyoruz. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor ve birçok takımda da benzer zorunlar yaşanıyor. Takıma güveniyoruz. Oyuncularla da bir toplantı yaptık ve sorunun geride kaldığını ve sadece maçlara odaklanmalarını istedik. Oyuncular bir emek veriyor ve bu emeğin bedelini de almaları gerekiyor. Şu an takımızda işler rayına oturdu” dedi. 
Polat, katkılarından ötürü Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya da teşekkür etti. 

Fatih Şeker (Anadolu'da Bugün Spor)




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250