Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Sarıca: Gençlerle iyi bir jenerasyon yakalayacağız

Slovenya maçının ardından A Milli Takım'da baş antrenör Ufuk Sarıca ve ilk kez A Milli Takım formasını giyen Yiğit Arslan karşılaşmayı değerlendirdi.

Sarıca: Gençlerle iyi bir jenerasyon yakalayacağız

Ufuk Sarıca'nın açıklması şöyle: “Garantilediğimiz bir dünya şampiyonası var ve bundan dolayı mutluyuz. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Zaman zaman kadromuzda değişiklikler oldu. Euroleague’de ve NBA’de oynayan oyuncularımız oldu. Hepsine teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm teknik ve idari ekiple birlikte; Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza ve Federasyonumuza teşekkür ediyorum. Çünkü bizlere güzel bir imkan verdiler. Son olarak da tüm maçlarda bizleri destekleyen Ankaralı basketbolseverlere teşekkür etmek istiyorum. Tarihimizde ilk defa; gruplardan gelerek Dünya Kupasına katılma hakkı kazandık. Son haftaya girerken liderlik şansımız da var. Bugün oynadığımız maçın teknik kısmına çok fazla girmek istemiyorum. İki takımında eksikleri vardı. İlk periyot konsantre olamadık. Ama ikinci çeyrekte çok da zevkli basketbol oynayarak bizleri destekleyenleri sevindirdik. İki senedir başlayan bir jenerasyon değişikliği var. Bugün Yiğit Arslan ilk kez A Milli formayı giydi. Yeni gelen gençlerle iyi bir jenerasyon yakalayacağız. Gençlerle çalışmak benim için de büyük şans.”


Yiğit Arslan ise “Bizim için önemli bir maçtı. Slovenya'nın eksikleri olmasına rağmen iyi bir maç çıkardı. Önümüzde grup liderliği şansı var. İspanya'yı yenerek Çin'e lider gitmeyi hedefliyoruz. A Milli Takım forması altında ilk resmi maça çıkmak her basketbolcunun küçüklük hayalidir. Bana güvenen herkese teşekkür ederim. Ankara seyircisi önünde ilk maçıma çıkmaktan dolayı çok mutluyum” diye konuştu.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250