Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Potanın Perileri, Slovenya'da ilk idmanını yaptı

Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan A Milli Kadın Basketbol Takımımız, 11 günlük Slovenya kampının ilk gününde ilk çalışmasını sabah saatlerinde gerçekleştirdi.

Potanın Perileri, Slovenya'da ilk idmanını yaptı

Ljubliana’nın kamp bölgesi Kranska Gora’da Vitranc Arena’da yaklaşık 2 saat süren antrenmana kadroda bulunan 15 oyuncu da katıldı.

Hafif sakatlıkları bulunan Nevriye ile Şaziye, fizyoterapistler Nihan Usta ve Berivan Kılıç eşliğinde çalışırken, takımın geri kalan kısmı Başantrenör Ekrem Memnun yönetiminde ısınma hareketleri ile idmana başladı.

Memnun daha sonra tüm oyuncuları sahanın ortasına toplayıp kısa bir konuşma yaptı. Ekrem Memnun; "Bu işin ilk ayağında çok başarılı işler yaptınız. Hepinizi tebrik ederim. Ama şimdi bizim için yeni bir dönem başlıyor. Geçmişi hemen unutacağız ve konsantrasyonumuzu kaybetmeden, yeni hedefimize odaklanacağız. Sizden tüm gayretinizi göstermenizi istiyorum" dedi.

Başantrenörün bu konuşması sonrası antrenman tekrar başladı. Bire bir yapılan çalışmada savunma ve hızlı hücum setleri ön plana çıkarken oyuncular yaklaşık 2 saat süren idmanı şut atarak noktaladı. A Milli Kadın Basketbol Takımımız Slovenya’da günün ikinci çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştirecek.


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADIN A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250