Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Potanın Perileri Olimpiyatlar öncesi son sınavında

Rio Olimpiyat Oyunlarında zorlu mücadeleler verecek olan Kadın Milli Takımımız hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Potanın Perileri Olimpiyatlar öncesi son sınavında


Rio Olimpiyat Köyünün yakınındaki antrenman tesislerinde yapılan çalışmada Baş Antrenör Ekrem Memnun yönetimin yaklaşık bir saat süre ile taktik hazırlıklar gözden geçirildi. Isınma ile başlayan antrenman daha sonra 5'e 5 hücum ve savunma setlerinin tekrarlanması şeklinde geçti. Oldukça tempolu yapılan idmanda Ekrem Memnun, oyuncularını sürekli uyararak hata sayısının en aza indirilmesini istedi.

Rio Olimpiyat köyünün tüm olumsuz koşullarına karşın oldukça hırslı ve istekli görünen kadın basketbolcularımızın idman temposu teknik kadroyu memnun etti. Antrenman sonrasında oyuncularını toplayan Ekrem Memnun, Rio'da çok önemli bir sınav vereceklerini belirterek “Burada hataya yer yok. Hepinizden maksimim gücünüzü sergilemenizi istiyorum. Biz buraya iddialı ve hedefleri olan bir takım olarak geldik. Bunun için gücünüzün sonuna kadar savaşması gerek. Yeneriz yeniliriz hiç önemli değil. Ama kavga etmez ve savaşmazsanız bize yakışmaz. Biz burada en kavgacı takım olacağız" dedi.

Ay Yıldızlı kadınlarımız Olimpiyat Oyunları öncesinde son hazırlık sınavında bugün Türkiye saati ile 18:00'de İspanya ile karşılaşarak, hazırlıklarını sürdürecek.

Ekrem Memnun, güçlü İspanya takımı karşısında takımın son durumunu göreceklerini belirterek sonucun değil sahada verilecek mücadelenin önemli olduğunu ifade etti.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADIN A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250