Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Potanın Perileri Olimpiyatlar için iddialı

Rio Olimpiyatları’na katılmak için Küba ile 17 Haziran Cuma günü çeyrek final mücadelesine çıkacak olan A Milli Kadın Basketbol Takımımız’ın oyuncuları zorlu karşılaşma öncesi umutlu konuştular.

Potanın Perileri Olimpiyatlar için iddialı

Küba maçının önemini bildiklerini ve karşılaşmaya konsantre olduklarını belirten Millilerimiz’in görüşleri şöyle:

Işıl Alben: Önümüzde çok önemli bir maç var. Bir gün off günü olması bizim için güzel oldu. Yarın kendi doğrularımızı yaparak hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. İnşallah da güzel ve seyri yüksek bir maç olur.

Bahar Çağlar: Olimpiyatlar’a gitmeye tek maç kaldı. Diğer oynadığımız rakiplere göre daha güçlü bir rakip var önümüzde. Kendi düzenimizde konsantre olup bu maçı da almak istiyoruz.

Tuğçe Canıtez:  Olimpiyatlar için son maçımız kaldı. Küba da çok iyi bir takım. İnşallah son maçımızı kazanıp Rio’ya gideceğiz.

Olcay Çakır: Şu anda aslında turnuvanın en önemli maçını oynayacağız. Çok iyi bir rakip var karşımızda. İnşallah en iyi performansımızı ortaya koyup Olimpiyat yolunda önümüze bakacağız.

Tilbe Şenyürek: İlk iki maçımız istediğimiz bir şekilde geçtik. Sonraki maçımızı da geçip Rio’ya 3’te 3’le gitmek istiyoruz.

Ayşe Cora: En önemli maçımız bence. Olimpiyattan önceki. Ölüm kalım maçı. Varımızı, yoğumuzu ortaya koyacağız.

Esra Ural: Grubumuzda iki maçı da kazandık. Küba çok sert bir takım ve gayet iyi durumda. Şu an takımda herkes olimpiyatlara gitmek istiyor. Kim daha fazla konsantre olursa, kim daha çok isterse olimpiyatlara o gidecek. Maçı kazanıp inşallah olimpiyatlara gitmek istiyoruz.

Pelin Derya Bilgiç: Bence Küba’dan her yönden üstün bir takımız. Maçın zor geçeceğini düşünmüyorum. Ama rakibi de hafife almamak lazım. Her zamanki konsantrasyonumuzu koruyup karşılaşmayı kazanacağız.
 


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADIN A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250