Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Potanın Perileri Olimpiyat köyünde sorun yaşıyor

A Milli Kadın Basketbol Takımı kafilesi, 2016 Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde konakladığı binanın altyapı eksikliğinden dolayı birçok sorunla karşılaşıyor.

Potanın Perileri Olimpiyat köyünde sorun yaşıyor

A Milli Kadın Basketbol Takımı kafilesinden alınan bilgiye göre Rio de Janeiro'nun Barra bölgesindeki Olimpiyat Köyü'nde kalan sporcular, doğalgaz ve su tesisatındaki sorunlar ile yiyeceklerin kalitesizliği gibi problemler yaşıyor.

Doğalgaz tesisatındaki aksaklıklar, millilerin bulunduğu binada iki kez güvenlik alarmının çalmasına neden oldu.Olimpiyat Köyü'nde çıkan yemeklerin kalitesinden şikayet eden milli takım kafilesi, yiyeceklerini dışarıdan sipariş vermek durumunda kaldı. Tesisatlardaki yetersizlik, oda tavanlarından su damlalarının akmasına da sebep oldu. Sorunun giderilmesi için birçok kez tesisatçı çağrıldı.

Daha önce Avustralya Olimpiyat Milli Takımı, tesislerin su ve elektrik şebekesinde sorun olduğu ve bu durumun insan sağlığını tehdit ettiği gerekçesiyle Olimpiyat Köyü'ne yerleşmeyi reddetmişti. Sonrasında Olimpiyat Köyü'ne yerleşen Avustralya kafilesinin kaldığı binanın bodrum katında küçük çaplı yangın çıkmıştı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADIN A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250