Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

02-03-2021 GENEL

Philips Hue Nedir?

Philips Hue, otomatikleştiren ışık sistemi ile kişilere özel zamanlar oluşturan ve mekanlardaki olağan hayata akıllı aydınlatmayı sunan cihazdır.

Philips Hue Nedir?

Philips Hue ile akıllı aydınlatma, kişilerin teknoloji alanında çok fazla bilgi sahibi olmasını gerektirecek bir durum yaratmaz. Bu anlamda cihazın çalışır hale getirilmesi oldukça kolay bir işlem ile yapılmaktadır.

Philips Hue cihazına uygulanacak olan ışık seçimi gerek LED ampul olsun gerekse LED şerit olsun cihazın verimli çalışmasına mâni değildir. Philips Hue her duruma uyum sağlayacak yapıda tasarlanmıştır. 

Philips Hue Özellikleri Nelerdir? 

Philips Hue cihazında yer alan aparata dokunarak ışık kontrol etme uygulamalarından tercih edilen seçeneklerden bir tanesi seçilebilir.

Philips Hue Bridge, akıllı ışıklandırma sisteminin özelliklerini daha da artırmak için eklenir. Bu sayede 50 aydınlatmaya kadar eklenebilir, çeşitli aksesuarlar yerleştirebilir ve mekân dışında olunduğunda aydınlatmanın kontrol edilmesini sağlar.

Philips Hue Kalitesi

Philips Hue ile Bluetooth ya da Bridge uygulamaları rahatlıkla yapılabilir. Bluetooth ile, kontrol altında olan bir işleyişte, aydınlatmalar Bluetooth uzaklığında kontrolde tutulur. Bridge eklemek işleminde ise, aydınlatmayı daha uzak konumlardan kontrol edilmesini sağlar. Ayrıca, Bluetooth ile kontrol altında olan bir işleyiş ile devam edilse bile daima bir Bridge eklemek mümkün olacaktır.

Philips Hue ile kişiler, bilgisayarlarını, televizyonlarını ve bunun gibi elektronik aletlerini uyumlu hale getirebilirler. Kısaca, cihazların herhangi bir yerine takılacak olan bu lambalar ile 16 milyon renk desteği sağlanmış olacak ve böylelikle ekranla birlikte uyumlu hale gelmiş bir aydınlatma ortamı elde edilmiş olunacaktır.

Bu ürüne https://www.desibela.com/philips-hue adresinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250