Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

23-06-2022 GENEL

Pareo Nedir?

Pareo güney pasifikte bulunan Cook adaları ve Tahiti’ye özgü bir bedeni saran egzotik eteğe verilen isimdir.

Pareo Nedir?

Pareo güney pasifikte bulunan Cook adaları ve Tahiti’ye özgü bir bedeni saran egzotik eteğe verilen isimdir. Pareo baskılı desenli ya da düz büyük ebatlı eşarp tarzında bir şaldır. kadınlar omuzlarından veya göğüslerinden diz kapaklarına kadar vücudu örtmek için tercih edilir. Vücudun bel ya da göğüs çevresine sardıktan sonra düğümlenir ya da düğmeli ise iliklenir.  

Pareo Nerede Giyilir?

Pareo her ne kadar plajlarda ya da sahillerde sürekli belimize doladığımız bir kumaş gibi görünse de aslında kadınlar her yerde pareoları elbise etek hatta bluz olarak kullanabiliyor. Bazen sıcak yaz günlerinde bir cafede otururken hatta ünlü kadınlar ödül törenlerinde bile kullanabiliyor.

Pareo Kumaşı Nasıl Olmalı?

Pareolarda genellikle şifon ve tül kumaşlar çok hafif ve ıslansa da üzerinizde hemen kuruyor. Batik uygulanmış koton kumaşlardan üretilenleri dediğimiz gibi bir gündüz elbisesi niyetine de kullanılabilir.  Birbirinden renkli, desenli ve göz alıcı modelleri incelemek ve satın almak isterseniz https://www.beyyoglu.com/kadin-pareo/ sitesini inceleyebilirsiniz. Tarzınıza uygun bir model mutlaka göreceksiniz. 

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250