Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

OKERMAN: ÇEYREK FİNALE YÜKSELMEK İSTİYORUZ

İtalya’da düzenlenen Ümit Kızlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Ümit Kız Milli Takımımızda Baş antrenör Erman Okerman, İspanya ile oynayacakları maçı kazanarak çeyrek finale yükselmek istediklerini söyledi.

OKERMAN: ÇEYREK FİNALE YÜKSELMEK İSTİYORUZ

İlk olarak ikinci tur ikinci maçında Fransa ile oynadıkları ve 52-50’lik skorla kaybettikleri maçı değerlendiren Okerman, “Üç periyot boyunca iyi basketbol oynadık ve potamızda 24 sayı gördük. Son periyotta ise hem yorgunluk hem de maçın stresli hale gelmesi nedeniyle, rakibimize vites arttırdığı dakikalarda yanıt veremedik. Heyecanlı dakikalar, gerilim yarattı. Dolayısıyla da fark erimeye başladı ve tek haneye düştü.  Ayrıca rakibimizde geride kalan maçlarda fazla şans bulamayan Mamignan Toure, 5’de 5 üç sayı isabeti buldu. Yaptığımız savunma değişikliklerine rağmen rakibin rüzgarını durduramadık” dedi.

İspanya ile oynayacakları zorlu mücadeleyle ilgili de görüşlerini belirten Baş antrenör Erman Okerman, “İspanya maçı, en az Fransa karşılaşması kadar zorlu geçecektir. Ancak rakibimiz yenilmeyecek bir takım değil. Biz, doğrularımızı oynadığımız zaman neler olduğunu, iyisiyle kötüsüyle gördük. Fransa maçında ilk üç periyottaki basketbolumuzu oynarsak, oyuna ortak oluruz. Dördüncü periyottaki oyunu oynarsak da o zaman işimiz zora girer. Şuan turnuva bitmiş değil. İspanya karşısında galibiyete ulaşırsak, diğer hiçbir maça bakmadan çeyrek finale yükseleceğiz. Çapraz grubumuz çok karışık. İlk dört sırada kimin yer alacağı belli değil. Amacımız İspanya’yı yenerek çeyrek finalde yer almak” diye konuştu.


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADIN ALTYAPI MİLLİ TAKIMLAR HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250