Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

14-05-2016 THY EUROLEAGUE

Obradovic: Uzatmada uyandılar maçı kazandık

THY Euroleague'de Final-Four'da Laboral Kutxa'yı yenerek finale kalan Fenerbahçe'de baş antrenör Zeljko Obradovic "Oyuncularımızın bazıları ikinci yarıda uyumalarında rağmen uzatmalarda uyandılar ve maçı kazandık" dedi.

Obradovic: Uzatmada uyandılar maçı kazandık

Obradovic, "Her sayı da takımımın morali bozuluyordu ve birinci sorunmuz buydu. Bourousis'in birebirlerine de çok iyi hazırlanmıştık ama orada da zorlanıyorsunuz. Kendisi mükemmel paslar atan, mükemmel asistler yapabilen bir oyuncu. Maçtan önce kendisinden bir oyun kurucu olarak bahsetmiştim ve üçlük yüzdemiz çok kötüydü. Bir çok boş atış bulduk ama atışlarımızı sokamadık. Bu bizim oyunmuz değildi. Oyuncular çok tedirgindi. Ancak son dakikalarda 4 dış oyuncuyla oynayarak, maçı son topa kadar götürmek istedik. Oyuncularımızın bazıları ikinci yarıda uyumalarında rağmen uzatmalarda uyandılar ve maçı kazandık. İlk kez bir Türk takımı finale kalıyor ama bunun dışında takımda bir çok tecrübeli önemli oyuncu var. Oyuncularıma her şeyden dolayı teşekkür ediyorum. Taraftarlara da teşekkürü bir borç biliyorum. Bizi müthiş desteklediler. Bu ailenin çok önemli bir parçası onlar. Finale onlarla birlikte erişmiş oluyoruz" dedi.

Oyuncularıyla ilgili sorulara da Obradovic,  "Bogdanovic, ikinci devrede istediği performansı ortaya koyamadı ama kendisi yetenekli ve karakterli bir oyuncu. Uzatmalarda gösterdiği iyi çizgisiyle galibiyete önemli katkı sağladı. Datome de gerçek bir lider. Onunla her şey hakkında konuşabilirsiniz. Datome'nin antrenörü olduğum için çok mutluyum" yanıtını verdi.

Obradovic, "CSKA Moskova'nın antrenörü Dimitris Itoudis ile Panathinaikos da uzun yıllar birlikte çalıştık. Aradan 4 yıl geçti ve ikimizin farklı takımları finalde karşılacaklar. Bu bizim için de çok iyi bir anı olacak" diye konuştu. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250