Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

15-04-2016 THY EUROLEAGUE

Obradovic: Taraftarın bizimle olan bağları gerçekten inanılmaz

THY Euroelague Play-Off'ta Real Madrid karşısında 2-0 öne geçen Fenerbahçe'de coach Zeljko Obradovic "Taraftarın bizimle olan bağları gerçekten inanılmaz" dedi.

Obradovic: Taraftarın bizimle olan bağları gerçekten inanılmaz

Obradovic, “İlk maçtan önce bu akşam için derin bir analiz yapıp neler yapmamız gerektiğini anlamaya çalıştık. Bu akşamki oyunumuzdan son derece memnunum. Skordaki fark bize inanılmaz bir enerji ve özgüven verdi. Hem adam adama savunma yapmaya çalıştıklarında biz hücumumuzda her türlü daha iyiydik. Avrupa şampiyonu olan bir takıma karşı ilk yarıyı 25 sayıyla bitirmek çok normal olan bir durum değil. Biz sonuna kadar motiveydik, odaklanmıştık ve konsantrasyonumuz çok iyiydi. O yüzden oyuncularımı tebrik ediyorum performanslarından dolayı. Taraftarlarımıza yarattıkları atmosfer için çok teşekkür ediyoruz. Bizimle olan bağları gerçekten inanılmaz. İlk maçtan sonra yarım adım atmıştık, şimdi ilk adımımızı tamamen atmış olduk. Final Four’a tek bir adımımız kaldı. Bunu söyledim oyuncularıma. Madrid’de kesinlikle kolay olmayacak ama özgüvenimizi yüksek tutup orada her şekilde maçı kazanmamız gerekiyor” dedi.

Bütün maç boyunca oynayan oyuncuları dinlendirmek amacıyla genç oyunculara şans verdiğini ifade eden Obradovic Sloukas ve Kalinic’in performansları içinse, “Her zaman basın tarafından sporcularla ilgili eleştiriler olur ama bizim içimizdeki düşünceler daha önemli. Herkese de saygı duyuyoruz. Sloukas, ilk maçta Bogdanovic’le birlikte muhteşem bir performans ortaya koydu. İkisi de skorerdi. Bu maçta tamamen takım için oynadı. Kalinic 17 sayı attı. Herkes çok büyük bir performans gösterdiğini söyleyebilir ama onun çok özel bir rolü var takımımızda. Bizim için çok önemli kendisi. Herkesin de düşüncesine saygımız var” diye konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250