Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

13-05-2016 THY EUROLEAGUE

Obradovic: Laboral ile ilgili tüm detayları çok iyi biliyoruz

THY Euroleague Final-Four'da bu akşam Laboral Kutxa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de baş antrenör Zeljko Obradovic FB TV’ye açıklamalarda bulundu.

Obradovic: Laboral ile ilgili tüm detayları çok iyi biliyoruz

Obradovic'in açıklamaları şöyle: "Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Avrupa basketbolunun birçok önemli ismiyle bu tecrübeyi yaşamak güzel.  Arka arkaya 2. kez Final Four’a katılmamız bizim için çok önemli. Geçtiğimiz yaz kritik kararlar alıp, kadroda değişikliğe gittik. 9 yeni oyuncuyla bir kez daha Final Four’a yükselmiş olmamız doğru kararlar verdiğimizi gösteriyor. Bizi bu konuda destekleyen başta Başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Tabii ki Maurizio Gherardini ve Ömer Onan’ı da unutmayalım. Sezon boyunca onlarda takımın başarısında büyük paya sahip oldular. 

Laboral Kutxa maçına gelecek olursak zor bir rakiple karşılaşacağız. Ekibimle birlikte birçok maçlarını izledik. Laboral Kutxa ile ilgili tüm detayları çok iyi biliyoruz. Hücum anlamında çok farklı seçeneklere sahipler, defans anlayışlarını da rakibe göre değiştiriyorlar. Sahada her şeyimizle oynamalıyız.

Taraftarlarımıza bir kez daha sezon boyu verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bunu daha öncede söyledim. Onlarla harika bir iletişimimiz var ve bu başarımızda onların da payı büyük. Final Four’da ve gelecekteki destekleri de çok önemli.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250